www.mures.ro

miercuri, iulie 5, 2023
No menu items!
Acasă ȘTIRI 24 de ore la datorie. Pompierii mureșeni, intervenții la incendii și accidente

24 de ore la datorie. Pompierii mureșeni, intervenții la incendii și accidente

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 53 de evenimente, din care trei incendii, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 46 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:
– în jurul orei 13:35, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul unor degajări de fum pe casa scării unui bloc de locuințe din municipiul Târgu-Mureș, strada Aleea Cornița.
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, aceștia ajunși a locul intervenției au constatat că este vorba despre un incendiu cu degajări de fum produs la ghena de gunoi și depunerile de pe tubulatură. S-a intervenit de îndată pentru localizarea, lichidarea incendiului și aerisirea zonei. În urma recunoașterii efectuate pe întraga scară de bloc, de către echipajele de intervenție, nu s-a impus evacuarea locatarilor. Din fericire nu au fost victime.

– în jurul orei 16:20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la acoperișul unei case de locuit din municipiul Reghin, strada Susenii Noi.
Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, ajunși la locul solcitat, după executarea recunoașterii, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu produs în interiorul hornului, pentru a împiedica propagarea incendiului, s-a intervenit de îndată pentru lichidarea acestuia.

– în această dimineață, în jurul orei 03:40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la firele de curent de pe un stâlp din municipiul Sighișoara, strada Târnavei.
Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, ajunși la locul solcitat, după executarea recunoașterii, pompierii au constatat că este vorba despre un incendiu produs la izolația de pe cablurile de curent și la o cutie de conexiuni de pe un stâlp de curent, s-a intervenit de îndată pentru lichidarea acestuia.

Accident:
– în jurul orei 19:40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unei conducte de gaz rupte ca urmare a unui accident rutier pe raza localității Sângeorgiu de Mureș, lângă Primărie.
Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, aceștia ajunși la locul solicitat, au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism (fără victime), care a rupt o conductă de gaz, în urma impactului au fost scăpări intense de gaze. Pompierii militari au asigurat zona până la sosirea echipei specializate de intervenție din cadrul furnizorului de gaze naturale și au rămas la fața locului până la remedierea problemei. Circulația a fost întreruptă pe sunsul de mers Reghin – Târgu Mureș pe toată durata intervenției.

- Advertisment -

Most Popular

medical.mures.ro – Un reper is spatiul medical local si national

medical.mures.ro este o nouă platformă dedicată atât publicului larg, care poate găsi aici informații despre afecțiuni și sfaturi medicale primare, cât și profesioniștilor din...

PROIECTUL DISCHARGE – un succes pentru cardiologia târgumureșeană

Școala de cardiologie din Târgu Mureș obține, din nou, recunoașterea internațională, prin validarea unui rezultat de excepție: un nou test cu risc scăzut pentru...

SUCCES URIAȘ AL CARDIOLOGILOR TÂRGUMUREȘENI

Angio Computer Tomografia Cardiacă, validată pe plan internațional ca alternativă a coronarografiei invazive. Rezultatele unui studiu al cardiologilor mureșeni a fost publicat în “New...

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

Recent Comments