www.mures.ro

luni, septembrie 20, 2021
No menu items!
Acasă ȘTIRI Al patrulea mureșean trimis de UDMR în Guvern

Al patrulea mureșean trimis de UDMR în Guvern

Antal Szabolcs Barabási este nominalizarea UDMR pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Antal Szabolcs Barabási este membru al UDMR Târgu Mureș și a absolvit, în 2003, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, specializarea zootehnie.

Din 2004 până în 2006, a ocupat funcția de director responsabil pentru regiunea est-europeană într-o companie specializată în proiectarea structurilor tehnologice și a tehnologiei fermelor de lapte.

Este vorba despre compania Milk Investment Transylvania, un brand cunoscut fermierilor din Ardeal pentru că furnizează echipamente dedicate zootehniei de la firme consacrate.

Din 2006 până în prezent, Barabási Antal Szabolcs a ocupat funcția de director al mai multor companii specializate în proiectarea și implementarea structurilor tehnologice, proiecte europene, creșterea animalelor, în special bovine și ovine.

Barabási cunoaște sectorul zootehnic și are idei constructive cu privire la modul de eficientizare a investițiilor în fermele de animale animale și de optimizare a profiturilor.

Este cunoscut pentru legăturile strânse pe care le are cu crescătorii de animale și cu asociațiile din toată țara, fiind organizatorul evenimentelor „Ziua Crescătorilor” și „Zilele porților deschise”.

Antal Szabolcs Barabási este al patrulea mureșean care va avea un loc în Guvernul Florin Cîțu, după Vass Levente, propus în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, FÜLÖP Lóránd, subsecretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Demeter András István, desemnat de UDMR să ocupe o funcție de secretar de stat în Ministerul Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Ziua în care luminile a mii de case din Târgu Mureș s-au stins

În Târgu Mureș este un loc despre care, mai ales când ieși de-acolo, poți spune că este printre cele mai tulburătoare pe care le-ai...

Sute de mureșeni au omagiat personalitatea profesorului doctor Benedek István

La împlinirea unui an de la dispariția profesorului doctor Benedek István, vineri, la Clinica de pe strada Revoluției nr. 35 din Târgu Mureș, a...

Achiziția anului pe piața serviciilor medicale din Târgu Mureș

Centrul Medical Cardio Med din Târgu Mureș a finalizat, joi, o investiție strategică majoră, achiziționând un complex format dintr-o pensiune de lux și un...

CNAIR: În acest an, urcăm pe Autostradă lângă Metro! Va fi gata lotul până la Ungheni

Autostrada Transilvania: Strabag a realizat 57% din lucrările la lotul Târgu Mureș – Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prezentat...

Recent Comments