www.mures.ro

duminică, ianuarie 23, 2022
No menu items!
Acasă ȘTIRI Al patrulea mureșean trimis de UDMR în Guvern

Al patrulea mureșean trimis de UDMR în Guvern

Antal Szabolcs Barabási este nominalizarea UDMR pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Antal Szabolcs Barabási este membru al UDMR Târgu Mureș și a absolvit, în 2003, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, specializarea zootehnie.

Din 2004 până în 2006, a ocupat funcția de director responsabil pentru regiunea est-europeană într-o companie specializată în proiectarea structurilor tehnologice și a tehnologiei fermelor de lapte.

Este vorba despre compania Milk Investment Transylvania, un brand cunoscut fermierilor din Ardeal pentru că furnizează echipamente dedicate zootehniei de la firme consacrate.

Din 2006 până în prezent, Barabási Antal Szabolcs a ocupat funcția de director al mai multor companii specializate în proiectarea și implementarea structurilor tehnologice, proiecte europene, creșterea animalelor, în special bovine și ovine.

Barabási cunoaște sectorul zootehnic și are idei constructive cu privire la modul de eficientizare a investițiilor în fermele de animale animale și de optimizare a profiturilor.

Este cunoscut pentru legăturile strânse pe care le are cu crescătorii de animale și cu asociațiile din toată țara, fiind organizatorul evenimentelor „Ziua Crescătorilor” și „Zilele porților deschise”.

Antal Szabolcs Barabási este al patrulea mureșean care va avea un loc în Guvernul Florin Cîțu, după Vass Levente, propus în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, FÜLÖP Lóránd, subsecretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Demeter András István, desemnat de UDMR să ocupe o funcție de secretar de stat în Ministerul Culturii.

13 COMENTARII

  1. chvetochki — новый взгляд на дизайн дома. [url=https://chvetochki.org.ua/]https://chvetochki.org.ua/[/url]
    Более 21 миллиона фотографий интерьеров, дизайнерских предметов и новых идей, а еще квалифицированные дизайнеры прямо в сети. … Ремонт домов и квартир. Интерьерный дизайн. Ремонт ванны. Кухонный ремонт. Дизайн ландшафта.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

10 ANI DE MUNCĂ, 4 MILIOANE DE EURO INVESTIȚI ÎN CERCETARE, PROFESIONALISM ȘI INTERNAȚIONALIZARE – SECRETUL SUCCESULUI CLINICII DE CARDIOLOGIE DIN TÎRGU MUREȘ

Congresul CardioNET a debutat miercuri în forță, printr-o serie de prezentări găzduite de Centrul Cultural și de Evenimente din Castelul Teleki din Dumbrăvioara. Cu...

EXCLUSIV. Cine sunt TINERII SALVATORI mureșeni decorați de Președintele României

Doi mureșeni au fost decorați marți seară, la Palatul Cotroceni, de Președintele României, Klaus Iohannis, care a premiat excelența în activitatea de voluntariat. Astfel, lui...

AȘA SE ARATĂ PISICA: Azomureș anunță “pregătiri pentru oprirea temporară”

Azomureş anunţă că urmează să înceapă pregătirile pentru oprirea temporară a activităţilor de producţie, în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze. „Nivelul ridicat al...

IN MEMORIAM Kóbor János – OMEGA

Kóbor János, solistul trupei Omega, a murit la vârsta de 78 de ani, după ce a fost internat în spital în urmă cu câteva...

Recent Comments