Localitate: Ernei

Judet: Mures

Ţara: Romania

Telefon: 0741376061 0744287946

Persoana de contact: Pap Szabolcs


Pompe funebre și similare.

Prin serviciile funerare pe care le oferim, am încercat întotdeauna să ajutăm clienții îndurerați, iar modul în care îndeplinim întotdeauna sarcinile reprezintă cartea noastră de vizită. Atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu din primul moment din care familia îndurerată ne contactează, reprezintă un real sprijin în momentele dificile.

Scopul nostru este să vă lăsam puținul timp pe care îl mai aveți la dispoziție pentru a vă lua rămas bun de la persoana dragă și să lăsați grijile funeraliilor în seama noastră. Compania noastră vă oferă atât consiliere pentru alegerea celor mai bune produse și servicii, cât și asistență pentru organizarea evenimentului astfel încât să fie respectate reglementările legale în vigoare alături de obiceiurile și tradițiile creștine.

Asigurăm servicii de repatriere pentru persoanele decedate în străinatate cât și a persoanelor străine decedate în România.

Calitatea serviciilor şi profesionalismul personalului au contribuit ca societatea ALFA FUNERAR SRL să fie socotită cea mai bună firmă de servicii funerare din jud. Mureș. Societatea noastră oferă servicii de pompe funebre de la A la Z. Serviciul de transport funerar poate avea mai multe utilități: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserică sau capelă, transportul funerar la cimitir. Transportul funerar poate fi efectuat numai de către persoane sau firme autorizate - care dețin o mașina funerară autorizată. Asigurăm înmormântare completa în baza cuponului de pensii. Servicii oferite:- transport funerar – intern și internațional- servicii funerare,- sicrie de lux/ clasice/ economice,- garnituri sicriu,- monumente funerare, - cruci,- coroane,- lumânări,- prosoape, batiste, - candele, icoane.