Localitate: Sovata

Judet: Mures

Ţara: Romania

Cod postal: 545500

Telefon: 0751-375805

Url: http://www.stil-rustic.ro


Denumirea LIFEBLOOD denotă un brand român fondat în anul 2008, cu scopul de a crea produse în stil rustic, cât mai naturale și ecologice. Această viziune este caracteristică întregului proces de producție lămpi, având în vedere că lucrăm cu material de lemn exploatat cu ocazia răririi în cadrul procesului tehnologic, respectiv cu material de lemn reciclat din demolări de clădiri.

În cadrul procesului de fabricație urmărim ca mediul înconjurător să fie afectat într-o măsură cât mai mică, să se producă deșeuri în cantitate cât mai mică, tocmai din acest motiv ne convine stilul rustic, fiind caracteristică prelucrarea minimală a materialului. Ne propunem să modelăm lemnul în mică măsură, să nu exagerăm în cazul etapelor de prelucrare a lemnului, mai degrabă să arătăm frumusețea lemnului ca material și să modificăm puțin la el și să selectăm formele create de natură, luând în considerare proporțiile și simetriile, astfel încât să modelăm un corp de iluminat prin prelucrarea minimală a lemnului. De asemenea, tratarea suprafeței este efectuată cu substanță naturală, ulei, ceară de albine, ceară suedeză, astfel încât să fie cât mai ecologică. Până în prezent, am onorat mai ales comenzi   pentru mobilier de grădină și case din lemn, însă începând cu anul 2018 brandul LIFEBLOOD va funcționa în continuare ca unitate de producție corpuri de iluminat.

Oferim corpurile noastre de iluminat către persoane cărora le este drag lemnul, materialul natural viu, stilul rustic, respectiv produsele ecologice, individuale, prelucrate manual. Lămpile noastre sunt ideale ca accesorii pentru iluminarea caselor din lemn, caselor din bușteni, caselor rustice sau oricăror altor locuințe de stil de design interior.

În cadrul procesului de producție a lămpilor utilizăm numai piese certificate din punct de vedere calitativ, conform standardelor europene, fiecare corp de iluminat dispune de certificat de conformitate CE.