thumb_350_k6pxc_ec1-1-696x350.jpg

Salutare, oameni buni și la mulți ani celor care sunt sau se simt franțuzi. Hai să ne pregătim de weekend, iar în timp ce pregărim bagajele, ar fi foarte bine să vedem care sunt știrile ce închid această săptămână. Începem? 

Distracţie multă şi muzică electronică pe domeniul de la Bonţida, acolo unde este în plină desfăşurare Festivalul Electric Castle. După ce miercuri seară participanții și-au făcut antrenamentul pe muzică disco, aseară s-a dansat pe ritmuri diferite. (vezi detalii) 

Viitorul va întâlni învingătoarea dintre APOEL Nicosia (Cipru) şi Dudelange(Luxemburg). În tur, ciprioţii s-au impus cu 1-0, pe teren propriu. (află mai mult) 

Consiliul Local Tîrgu-Mureș a aprobat înnoirea parcului auto cu 30 de autovehicule noi, care le vor înlocui treptat pe cele vechi. În acest moment Primăria lucrează la documentele pentru demararea achiziției. (află mai mult) 

Comisia Europeană a decis la începutul anului 2017 să acționeze în judecată România la Curtea Europeană de Justiție pentru că autoritățile nu au reușit să închidă 68 de depozitele municipale de deșeuri neconforme. (articol complet) 

Sunt estimările Organizației Salvați Copiii care au și deschis, în urmă cu doi ani, un Centru de Zi pentru aceștia copii la Gimnaziul Serafim Duicu. 80 de copii doar din această școală sunt în situația de a nu avea părinții alături de ei, prin urmare participă la o serie de activități, fiind necesară și o consiliere psihologică. (articol complet) 

Suma este dublă față de ediția anterioară, iar numărul donatorilor a crescut și el, ajungând la peste 500, față de anul trecut. Desfășurat în data de 1 iulie la piscina olimpică de la Complexul ”Weekend” din Tîrgu-Mureș, Swimathon Mureș, se află la ediția a 7-a și a adunat peste 250 de voluntari de diferite vârste, doritori să înoate pentru o cauză nobilă. (vezi mai mult) 

Hai să încheiem săptămâna cu energie și să ne recitim cu bine săptămâna viitoare. Salutări! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau