thumb_350_85a9g_Corturi-anti-768x512.jpeg

Prima zi din luna august cu temperaturi mari, foarte mari. Avem impresia că trăim într-o saună continuă. Ei, pe lângă asta tot am reușit să adunăm știrile de prin județ și să vă spunem noutățile. Gata de Sinteza Zilei? 

Având în vedere valul de caniculă care va cuprinde municipiul în aceste zile, amintesc faptul că în cele mai fierbinţi şi cele mai aglomerate puncte din oraş se află corturi anti-caniculă. Acestea sunt dotate și cu apă rece. (vezi locațiile) 

Vineri, 4 august, de la ora 18.00, pe Trans-Sil, ASA Tîrgu-Mureș întâlnește pe Știința Miroslava, în prima etapă a noii ediții din Liga 2. Un duel inedit, între o retrogradată și o nou-promovată. (află detalii) 

Pe pagina de socializare „Muresenilor Siguranta”, poliția a început o campanie de informare prin care atenționează cu privire la iresponsibilitatea unor șoferi în trafic: „Siguranţa RUTIERĂ ne priveşte pe TOŢI!”. (citește știrea) 

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) primeşte, din 1 august, cereri pentru finanţarea proiectelor de investiţii în procesarea şi marketingul produselor agricole în vederea obţinerii de produse neagricole. (vezi detalii) 

Azi, la reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș s-a desfășurat ceremonialul militar organizat cu ocazia înaintării în gradul următor, la termen, a unui număr de 18 cadre militare care au îndeplinit condițiile prevăzute de legea privind statutul cadrelor militare. (citește mai mult) 

Direcţia Naţională Anticorupţie precizează că percheziţiile făcute ieri, la sediul Guvernului vizează suspiciuni privind săvârşirea luna trecută, a unor infracţiuni asimilate faptelor de corupţie. (vezi mai mult) 

Încheiem lista știrilor din județ și așteptăm cuminți un Like sau un Share. Se poate și cu ambele, că nu ne supărăm. Numai de bine! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau