thumb_350_c3c0x_unicorn.jpg

Ei, acum că viața e ca un basm după ce colegii nostri mioritici de plai au votat PSD și salariile au fost majorate cu 99,99% începând de anul trecut, Guvernul a lansat programul “Un Unicorn pentru fiecare român”. Practic, fiecare dintre noi va primi prin curier (atenție, fără să plătească) un Unicorn. Acest va fi de culoare roz cu picățele și le va împlini românilor toate dorințele. Da, exact ca peștișorul de aur. Toate asta cu o condiție: să voteze în continuare cu aceiași politicieni plictisitori care fac festivaluri plictisitoare, care promit câte 10 unicorni la fiecare tur de alegeri și care aruncă praf în ochi în ultimele 30 de zile înainte de mersul la urne. 

Să revenim la unicornii nostri. Culmea, aceștia nu vor trebui înmatriculați, nici nu o să plătim în plus la întreținere, nici vreun impozit pe la ANAF. Pur și simplu o să stăm, ca bogații, să ne uităm la ei toată ziua cum dau băsini în culori de curcubeu. O să le cerem lucruri și…puf…într-o secundă le vom avea pe toate. 

Iar când vin următoarele alegeri ne urcăm fiecare pe unicornul nostru și mergem la vot. Pentru că ăsta-I viitorul…ce IBM, ce progress tehnologic, ce educație și cercetare…viitorul e format din unicorni, mulți unicorni neînmatriculați, de culoare roz cu picățele.   

Atenție! Acest articol este scris sub influența căldurii. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele efecte adverse. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau