thumb_350_prruu_politie.jpg

A fost o zi de miercuri reușită pentru mulți dintre noi, sperăm, iar pe seară, așa cum deja v-am obișnuit venim cu Sinteza Zilei. Ce e Sinteza pentru cei dintre voi care au ajuns pentru prima dată aici? Articolul nostru zilnic în care vă prezentăm cele mai importante știri din județ. 

În perioada 3-6 august 2017, clubul CS TORPI MS organizează prima tabără de POLO PE APĂ cu nume consacrate ale acestui sport, invitaţi pe partea practică şi teoretică fiind: dl. Dejan Stanojevic - antrenorul naţionalei de polo pe apă, dl. Duncă Gheorghe - din partea şcolii proprii de polo pe apă, dl. Iordache Cristian, dl. Djurovic Nenad - preparator fizic, dl. Badea Alexandru precum şi invitat special dl. Găvruş Călin - preşedintele Federaţiei Române de Polo. (află detalii) 

430 de locuri sunt libere, la această dată, la liceele din județul Mureș . La acestea se adaugă alte 250 de locuri la școlile profesionale, adică aproape jumătate din locurile disponibile. (vezi detalii) 

Nu va fi micșorată nicio pensie care este în plată în acest moment, însă, noile reguli nu vor mai permite ca o pensie să fie mai mare decât salariul net pe care acea persoană a primit-o cât timp era angajat. (află mai mult) 

100 doze de LSD, aproximativ 20 gr. haşiş, grindere, microcântare şi alte obiecte folosite la consumul de droguri au fost ridicate în vederea cercetărilor de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureş. (citește mai mult)

Centrul INFOTRAFIC a anunțat că astăzi, 2 august 2017, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pe drumurile naționale care tranzitează judeţul Mureş au fost instituite restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată > 7,5 tone.(citește mai mult) 

Muzeul Județean Mureș împreună cu Teatrul Șura din Călugăreni anunță că se apropie noua ediție a festivalului 5R (ROMAN). Acesta se va desfășura la Călugăreni, comuna Eremitu, județul Mureș, în 12 august 2017, între orele 10 și 22. (află mai mult) 

Compartimentul investiţii, construcţii drumuri şi străzi din cadrul Primăriei Tîrgu Mureş informează asupra faptului că se execută în continuare, în aceste zile, lucrări de săpătură pentru pozarea fibrei optice şi a cablurilor pentru iluminat public pe Bulevardul Pandurilor. (vezi mai mult)

Clasele din învățământul gimnazial, liceal și profesional  (altele decât cele terminale) și clasele din școlile profesionale și de maiștri vor susține examenele de corigență în perioada 30 august-05 septembrie 2017. (vezi știrea completă) 

Cam atât pentru azi. Să aveți o seară cât mai plăcută! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau