thumb_350_3k0kx_Untold2017_C2.jpg

Zi de joi cu multă căldură pe la Tîrgu-Mureș. Azi e ziua în care vă spunem ce evenimente au loc în această perioadă. Hai să începem. 

Te asteptam pe 5 august 2017 la Mures 24h, o competitie de MTB si trail running. Vino alaturi de noi sa pedalezi si sa te bucuri de alergarea pe potecile padurii de la Platoul Cornesti timp de 24 de ore in continuu. (vezi detalii) 

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș organizează, în data de 14 septembrie 2017, examenul de admitere pentru ocuparea locurilor cu taxă la programele de studii de la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie. (află mai mult) 

Situaţia românilor din comunităţile istorice din jurul frontierelor şi din Balcani, dar şi a celor din ţară, va fi dezbătută pe larg în cadrul lucrărilor Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului, cunoscută şi ca Universitatea Românilor de Pretutindeni. (află mai mult) 

Programul Festivalului Roman de la Călugăreni începe la ora 10.00 cu o paradă a participanților și se încheie la ora 20.00, cu o retragere cu torțe la parcul arheologic. (citește știrea)

La Cluj Napoca, zeci de mii de spectatori din toată lumea sunt aşteptaţi începând de astăzi, la cea de-a III-a ediţie a festivalului de muzică, Untold. Evenimentul reuneşte timp de 4 zile, peste 200 de artişti , între care cei mai renumiţi DJ din lume: Armin van Buuren, Afrojack sau fraţii Dmitri Vegas şi Like Mike. (vezi mai mult) 

Am ajuns la final de Sinteză 2.0. Să aveți un weekend plin cu distracție pentru că, după câte ați văzut evenimente sunt. Seară faină! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau