thumb_350_oqmd4_BC-Mures-1-800x600.jpg

Hai că am împins și săptămâna asta, ca eroii. Am reușit să trecem peste niște zile călduroase și iată că am ajuns la ultima Sinteză din această săptămână. Începem? 

La data de 03 august 2017, orele 13:00, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Gornești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un angajat al Ocolului Silvic Tîrgu Mureș a mers pentru a tăia ilegal și sustrage arbori, cu intenţia de a-i comercializa ulterior ca lemne de foc. (vezi detalii) 

După problemele care au apărut în mai multe judeţe, în ceea ce priveşte urşii care dau iama în gospodăriile oamenilor, ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu a declarat că situaţia se va rezolva luna aceasta, după ce se va emite un ordin de ministru privind cota de intervenţie pentru carnivorele mari. (citește știrea) 

Ministerul Mediului a finalizat modernizarea paginii de internet care permite românilor să afle, în timp real, calitatea aerului din toate zonele ţării, precum şi informaţii detaliate cu privire la principalele substanţe care afectează sătătatea oamenilor. (citește detalii) 

Pentru că județul se află zilele acestea sub cod roșu, ieri a fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență. Subprefectul județului Mureș, Nagy Zsigmond, a anunțat că, în perioada 4-6 august, în Tg. Mureș dar și în celelalte localități mari din județ, s-au înființat mai multe puncte de prim-ajutor. (vezi mai mult) 

Cozile de la serviciul de înmatriculări care s-au format în ultimele zile s-au suprapus tocmai cu perioada de caniculă. E cald afară, dar e înăbușitor și în incinta clădirii de pe strada Călărașilor din Tg. Mureș, care are puține aparate de aer condiționat. (citește mai mult) 

Calificarea în faza play-off a Ligii Naționale este principalul obiectiv vizat de gruparea mureșeană în viitorul sezon competițional, a anunțat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele BC Mureș, Bereș Lorant. (află mai mult) 

Cam atât pentru această săptămână. Mulțumim pentru atenția oferită și pentru faptul că sunteți alături de noi în fiecare zi. Sănătate! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau