thumb_350_ihju2_postare joi.jpg

Prima Sinteză 2.0 din această lună, e 7 septembrie. Ne-am gândit la ce evenimente ar fi bine să vă prezentăm, așa că avem de toate, pe diverse domenii. Hai să trecem la treabă. 

Luna septembrie vine cu o provocare incredibla pentru riderii pasionati si dornici sa isi impinga limitele la maxim! CARPATHIAN MTB EPIC, cea mai noua cursa pe etape din calendarul international, ofera 157 km de pedalat si 5,750 m de urcare in inima uneia dintre ultimele regiuni salbatice ale Europei. (vezi detalii) 

În perioada 1-15 septembrie se votează prezentările înscrise la Concursul Naţional „Jurnal de vacanţă”. În Jurnalul de vacanţă, echipele de elevi şi profesori au postat informaţii despre toate activităţile derulate cu elevii de-a lungul vacanţei: excursii, ateliere de vară, ateliere practice, tabere etc. (vezi mai mult) 

Intrare liberă pentru Cupa Mureș la baschet. Această ediţie a turneului este dedicată în memoria cunoscutului om de baschet, Takács Károly – „Tasca”, trecut recent la cele veșnice. (află detalii) 

Vă aştepăm cu multe lucruri deosebite realizate de artizani din judeţul Mureş, ateliere pentru copii, zona de citit şi ca în fiecare an cu mici artişti care vor oferi momente frumoase. (vezi datele) 

Expoziția Pădurea Rotundă reunește proiectele dezvoltate de artiștii invitați la Pădurea rotundă (Reghin), ediția a VI-a, între 14-20 august: Ștefania Becheanu, Andreea David, Mihnea Grigore, Nicu Ilfoveanu, Váncsa Domokos și Mihai Zgondoiu. (află mai mult) 

“Medifun”, un festival studențesc organizat de Liga Studenților Tîrgu Mureș (LSTGM UMF) din cadrul Universității de Medicină și Farmacie. despre asta este vorba. (vezi detalii) 

Mulțumim pentru prezență și astăzi, să știți că nu ați avut trecută nicio absență în catalog, iar ca bonus, aveți un 10 toată clasa. L-am trecut, deocamdată, cu creionul. Dacă o să fiți în continuare pe aici, îl facem un 10 permanent în catalog. Salutări! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau