thumb_350_b5dgj_Polițiștii-mureșeni-1.jpeg

Fără îndoială, azi trebuie să le transmitem tuturor celor care au început un nou an școlar multă înțelepciune. Asta le dorim, în primul rând. Să aibă un an bun, să adune multe cunoștințe și să facă mereu deosebirea între ceea ce e bine și ce e rău. În altă ordine de idei, sunt 16 ani de la 9.11 și mulți dinttre noi încă își mai aduc aminte de acea zi neagră pentru întreaga omenire. Începem Sinteza Zilei. 

Siguranţa în şcoli constituie o prioritate pentru Poliţia Română, context în care poliţiştii mureşeni au acționat în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţul Mureş. Înainte de începerea școlii, polițiștii au verificat șoferii microbuzele școlare, dar și autovehiculele special destinate transportului de elevi. (află detalii)

Criminalistica pune la îndemâna instanțelor civile și penale mijloace noi pentru aflarea adevărului. În primele 7 luni ale anului 2017, criminaliștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat peste 190 de persoane și obiecte, în cadrul a 159 de cauze. (vezi mai mult) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță reprezentația cu spectacolul – PATRU PIESUȚE POLITICE DESPRE DUȘMANI de Székely Csaba, regia Sebestyén Aba, reprezentație ce va avea loc vineri 15 septembrie 2017, de la ora 19:30, la Sala Mică. (vezi detalii) 

600 de locuitori din Livezeni vor beneficia, în premieră, de anul acesta de sprijin, printr-un proiect european coordonat de Primăria Comunei Livezeni. (citește mai mult) 

Arena Electromureș din Tg.Mureș a găzduit, timp de două zile, competiția națională de popice, rezervată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani, eveniment organizat de Federația Română de specialitate și finanțată de Ministerul Tineretului și Sportului. (citește mai mult) 

Castelul din comuna Sângeorgiu de Mureş, care a aparținut contelui Mariaffy, va fi salvat de la distrugere și redat circuitului cultural și turistic. (citește mai mult) 

Și uite așa am terminat cu ziua de luni, am trecut pe listă cele mai tari știri ale zilei și ne pregătim să continuăm săptămâna cu spor și energie. Seară reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau