thumb_350_37tov_masini politie.jpg

E vineri și am încheiat munca pe această săptămână. Pentru cei care încă mai sunt prin fața calculatoarelor am pregătit niște știri bune. Sunteți gata? 

Casa de Cultură a Studenților din Tîrgu Mureș organizează în colaborare cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mureş, CURS DE COMPETENȚE ANTREPRENORIALE, pentru studenții dornici să învețe și să se perfecționeze în lumea afacerilor. (vezi mai mult) 

În doar câteva ore, poliţiştii rutieri din Mureş au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 1 permis de conducere, în urma unei acţiuni coordonate de Serviciul Rutier Mureş, pentru controlul legalităţii autovehiculelor care efectuează transport persoane. (citește știrea) 

Acțiunea Avocatului Poporului este urmare a unei petiții adresate, în 25 aprilie 2017, prin care un cetățean semnala faptul că a solicitat Primăriei comunicarea unor copii certificate ale unor contracte de lucrări. (vezi mai mult) 

“Roș-albaștrii” vor evolua, sâmbătă, în deplasare, de la ora 12.00, contra Dunării Călărași, într-un meci contând pentru cea de-a 15-a etapă a Ligii a II-a de fotbal. Scăpați, deocamdată, de faliment, mureșenii vizează un rezultat pozitiv, care să-i mențină în plutonul fruntaș. (află mai mult) 

Guvernul a aprobat ieri, printr-un memorandum, demararea procedurilor necesare pentru construirea a cinci spitale regionale în Timişoara, Târgu-Mureş, Constanţa, Brăila-Galaţi şi Braşov. Astfel, vor fi inițiate demersuri pentru identificarea soluțiilor de finanțare pentru construirea spitalelor. (citește detalii) 

Cam atât cu noutățile. Așteptăm să ne spuneți cum a fost săptămâna voastră într-un comentariu pe Facebook. Să aveți un weekend cât mai reușit!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau