thumb_350_msnn9_teatru.jpg

Salutări, dragi mureșeni! Cum a început săptămâna voastră? Noi am dat din nou un ochi peste ceea ce s-a întâmplat prin județ. Sunteți gata? 

Teatru 3G și Teatrul Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului GEN.EU ce va avea loc luni 13 noiembrie 2017, ora 19.00,  la SALA PARKING. Regia spectacolului GEN.EU este semnată de Olga Macrinici și Andi Gherghe, iar din echipa artistică fac parte și Kovács Károly (sound design) și Annamária Szabó. (vezi mai mult) 

De curând s-a inițiat o propunere legislativă pentru modificarea alineatului (7) al articolului 15 din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, și se referă la faptul că refuzul unui loc de muncă conduce la suspendarea acordării ajutorului social. (citește știrea) 

Potrivit modelului occidental Asociația Little People a deschis primul magazin de donații din Tîrgu Mureș. Charity shop este un loc unde puteți scăpa de hainele în stare bună pe care nu vreți să le mai purtați, de obiectele de care v-ați plictisit, fără să le aruncați la gunoi, ba mai mult, să le dați o destinație nobilă. (află mai mult) 

Cea mai mare parte a cabinetelor stomatologice din județul Mureș și-au epuizat stocurile de anestezic ori se află la ultimele doze, deși cea mai mare parte a intervențiilor necesită utilizarea lor. Dentiștii se tem că în curând vor intra în blocaj și nu vor mai putea lucra. (vezi detalii) 

Naționala feminină de futsal a României, alcătuită din jucătoare sub 17 ani, a înregistrat o victorie și două înfrângeri la turneul de la Madrid, contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru Tineret, de anul viitor, de la Buenos Aires (Argentina). (vezi mai mult) 

Sportivii de la CSS Tg.Mureș au cucerit patru medalii la Campionatul Balcanic de lupte libere pentru juniori III, de la Murska Sobota, din Slovenia. Biro Krisztian și-a adjudecat medalia de aur și titlul balcanic la categoria 66 kg. (vezi mai mult) 

Cam atât cu noutățile. Sperăm că ne veți aprecia știrile selectate pe azi cu un Like pe Facebook. Să aveți o seară cât mai reușită!

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau