thumb_350_hr31b_Primaria1-640x480.jpg

A fost o zi de marți cu o toamnă frumoasă în județul Mureș. Avem câteva știri care merită atenția voastră și de aceea le-am cuprins în Sinteza Zilei de astăzi. Hai să trecem la treabă. 

Municipiul Sighișoara organizează în data de 09.11.2017,  ora 14.00 , în Sala Mare de festivități a Municipiului Sighișoara din strada Muzeului, nr. 7, o întâlnire de dezbatere publică privind proiectul de act normativ: Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului modelului de steag al U.A.T. Municipiul Sighișoara. (vezi detalii) 

Săptămâna viitoare, în data de 14 noiembrie, de la ora 10, se va desfășura în incinta Teatrului Național Tîrgu Mureș „Târgul de cariere”: „25 de companii și organizații recrutează în cadrul Târgului de Cariere Mureș. (vezi mai mult) 

Danceart și Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” revin cu o nouă ediție a concursului caritabil de dans #RhythmisFreedom. În cadrul evenimentului se vor strânge fonduri pentru tabăra de vară „Champ Camp” pentru copiii bolnavi de cancer. (vezi știrea) 

Primăria Sîngeorgiu de Mureș, în parteneriat cu Asociația Divers, Asociația Caritas Asistență Socială, Filiala Organizației Caritas Alba Iulia și Școala Gimnazială „Sfântu Gheorghe” au lansat azi, 7 noiembrie, de la ora 10, la Primăria Sîngeorgiu de Mureș proiectul „O șansă pentru fiecare în Sîngeorgiu de Mureș”. (citește detalii) 

„Roș-albaștrii” primesc, miercuri, vizita Olimpiei Satu Mare, într-un meci contând pentru cea de-a 16-a etapă a Ligii a II-a de fotbal. Partida, găzduită de stadionul „Trans-Sil” va începe la ora 14.00, întrarea spectatorilor fiind liberă. (vezi mai mult) 

Guvernul a aprobat pe 1 noiembrie demararea procedurilor pentru construirea a opt spitale regionale, în Timişoara, Târgu Mureş, Constanţa, Brăila-Galaţi şi Braşov și trei în București. (citește știrea) 

Am încheiat aici recomandările pentru ziua de 7 noiembrie și abia așteptăm să vedem ce surprize ne mai aduce ziua de mâine. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau