thumb_350_kcr9l_sulea-1.jpg

Începem cu o urare pentru toți cei care își sărbătoresc ziua numelui. Așadar, La Mulți Ani, Gabrieli, Gabriele, Mihaili și Mihaele. Pe lângă asta, curioși să vedeți ce s-a întâmplat azi prin Mureș? 

Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș în colaborare cu Primăria comunei Bahnea și Școala Generală a comunei Bahnea va organiza cea de-a XXV-a ediție a Festivalului de Teatru „SCENA”. (vezi detalii) 

Jurnalista Natalia Lazăr, și Alina Roxana Cucuiet director general (General Manager) la Crama Tohani -Targu Mures au inițiat campania Fii „Moșul” de la spital! – O campanie pentru micuții de la Clinica de Pediatrie din Tîrgu Mureș, unde sunt internați copiii bolnavi de leucemie și diabet. (citește știrea) 

Liga Studenților din Tîrgu Mureș organizează, în perioada 12 – 18 noiembrie, o nouă ediție a programului TransMed, la UMF Tîrgu Mureș fiind așteptați 87 de studenți mediciniști din marile centre universitare ale țării. (vezi mai mult) 

Organizația Studențească de Medicină Dentară, în parteneriat cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență, organizează joi, 9 noiembrie, în intervalul orar 14.00-16.00, la Centrul Integrat de Medicină Dentară, sala P11, un workshop de prim ajutor pentru studenți. (citește materialul) 

Patru elevi ai Liceului Vocațional de Artă Tg.Mureș participă, de mâine, 9 noiembrie, la Concursul Național de Comedie “Ștefan Mihăilescu-Brăila”. Vor intra în competiția organizată de Liceul de Arte “Hariclea Darclée” 69 de concurenți și 11 trupe de teatru. (vezi mai mult) 

Organizatorii promit participanților că vor putea vedea cele mai noi jocuri și pot participa la concursuri. Inițiatorul evenimentului ”Zilelor jocurilor – BGCON”, Mihai Ungureanu, subliniază că sunt promovate jocurile clasice, la masă, fără utilizarea unui calculator. (vezi știrea) 

Ioana Șulea (foto) este una dintre marile speranțe ale României la un loc pe podiumul Campionatele Mondiale de culturism și fitness, pentru juniori și masters, competiție programată la sfârșitul acestei săptămâni, la Bistrița. (află mai mult) 

Cam atât și pe azi. Cum vi s-au părut știrile din 8 noiembrie? Sperăm că sunt unele interesante pentru voi și ne citim și mâine seară. Spor! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau