thumb_350_djhjo_poza joi.jpg

Nu știm dacă v-ați dat seama, dar deja trebuie să facem ce de-a doua Sinteză  2.0 din această lună. Așa că ar fi cazul să punem, în sfârșit, întrebarea: voi ce faceți de Sărbători? :) 

Alternativa Waldorf din cadrul Gimnaziului de stat “Nicolae Bălcescu” Tîrgu Mureș vă invită la prima conferință din anul școlar 2017-2018! (vezi detalii) 

În data de 12 noiembrie va avea loc premiera absolută a spectacolului Camera de machiaj de Láng Zsolt, iar pe 30 noiembrie premiera spectacolului S-a întâmplat într-o joi, de Elise Wilk, premieră absolută în limba maghiară. (vezi știrea) 

În cadrul celui mai mare târg de jocuri de societate din țară: Zilele Jocurilor, care va avea loc în acest weekeend (10 – 12 noiembrie), va avea loc si un campionat de Heartstone. (află mai mult) 

OutInMures: Sunt oameni buni cei de la Soul Serenade: cântăreți buni dar și niște oameni cât se poate de călduroși! Nu arunc aiurea cu cuvinte frumoase, ci o spun pentru că i-am cunoscut weekend-ul trecut la Cluj Blues Festival, și tare m-am bucurat atunci când mi-au spus despre concertul pe care aveau să-l susțină în Office, cel despre care vă spun eu acum. (vezi restul materialului) 

Ce îți poate îmbunătăți mai plăcut mijlocul săptămânii decât un pahar de vin bun? Crama Oprișor ne invită la o degustare de vinuri alese miercuri, 15 noiembrie de la ora 20:00 în Old City Pub. (vezi mai mult) 

Cam atât cu evenimentele pentru următoarea perioadă și vă mulțumim că sunteți cu noi. Să aveți o seară cât mai reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau