thumb_350_m1hud_lac.jpg

Salutări tuturor celor care sunt pe mures.ro. V-am pregătit lista cu știrile de azi și abia așteptăm să le împărtășim cu voi. Sunteți gata? 

Trei recorduri mondiale definesc Lacul Ursu din staţiunea Sovata, judetul Mureş: este cel mai mare lac helioterm din lume, este singurul lac cu apă sărată înconjurat de o vegetaţie bogată şi este singurul lac natural din lume despre care se cunoaşte, fără nici o indoială, data exactă la care s-a format. (vezi detalii) 

Conducerea Teatrului Național Târgu-Mureș anunță spectatorii săi că, începând din data de 11 noiembrie 2017, noul director artistic al Companiei Liviu Rebreanu este actorul Nicu Mihoc. (află mai mult) 

Asociatia Junior Sport  va lansa în data de 9 Decembrie 2017 în cadrul Zilei Excelenței Sportului Mureșan prima revistă dedicată exclusiv promovării mișcării sportive din județul Mureș. (citește mai mult) 

Fundația Comunitară Mureș (FCM) lansează mâine, 14 noiembrie, ediția 2.0 a programului de finanțare „Fondul Științescu Mureș”, prin care-și propune să stimuleze pasiunea pentru științele exacte a copiilor și tinerilor cu vârsta între 6 și 19 ani. (citește știrea) 

Peste 190 de milioane de euro vor fi investite, de anul viitor de Ministerul Sănătății, pentru diagnosticarea precoce a anumitor afecțiuni care provoacă numeroase îmbolnăviri și decese în România. Banii provin din fonduri europene nerambursabile. (află mai mult) 

Voluntarii Ligii Studenților din Tîrgu Mureș și ai Asociației Studenților Farmaciști din Tîrgu-Mureș, în parteneriat UMF Tîrgu-Mureș și Casa de Cultură a Studenților din Tîrgu-Mureș, organizează marți, 14 noiembrie, o campanie de testare a glicemiei, la Promenada Mall, și o conferință tematică, la UMF Tîrgu-Mureș, la ora 20.00. (vezi detalii) 

Cam atât pentru azi cu noutățile. Sperăm că ați aflat lucruri faine de prin târg și v-a plăcut selecția noastră. Să aveți o săptămână plină cu spor! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau