thumb_350_31yif_BV560794_942long.jpg

De la 3 la 10 ron se va ridica prețul biletelor pentru copii, cel puțin așa se vehiculează că se va discuta la ședințele consiliului local. Normal că ne-am pus întrebarea, care e motivul acestor creșteri? 

Am întrebat mai mulți consilieri de la diverse partide. 

POL: Prețul biletelor trebuie mărit pentru că noi dorim să expunem la fiecare 5 metri plăcuțe bilingve cu diverse mesaje. În special, ne dorim să denumim fiecare alee de la Zoo și dorim normal să fie bilingv. Asta costă destul de mult și credem că va trebui crescut și prețul biletelor.

PSD: Am avut o discuție foarte serioasă la ultimul CEX și Olguța Vasilescu ne-a atras atenția că nu au fost afectați deloc copii de taxe și impozite. Astfel am găsit o soluție ingenioasă, de a mai mări ceva la prețuri, la Zoo Targu Mureș! Ingenios nu-i așa? Mai ales că, de exemplu, toți se plâng că a crescut prețul la motorină. Șefii din centru nu cumpără motorină, nimeni nu știa de această scumpire pentru că toți merg în concedii pe motorina statului. Alții zic că a crescut prețul "ouălelor". Noi știm că de la noi unii numără "oălele", suntem siguri că ne-ar fi alertat să cumpărăm ouă înainte de a se scumpi. Noi mărim prețul biletelor la Zoo, suntem siguri că afectați vor fi poate doar cei care merg să vadă animale, dar dacă tot au ajuns acolo, sunt sigur că nu se vor intoarce de la Platou, indiferent de prețul biletului. 

PNL: Noi am fost împotriva acestei modificări de preț, dar în final am cedat. Am cedat nervos și voiam să ne luăm la bătaie cu PSD. Însă suntem mai deștepți și nu vom intra în jocurile lor murdare. Vom ieși din sala de ședințe, nu înainte de a demonstra pașnic cu niște bannere. Da, știm că ele nu sunt permise, dar nu e nimic ilegal dacă le afișăm. 

UDMR: Noi întotdeauna am crezut că trebuie să stăm lângă partenerii noștrii. Am jurat credință că vom sta la putere și asta vom face. Așa că dacă PSD vrea să majoreze prețurile, noi suntem total de acord! Ei sunt șefii! 

Politica e mare curvă, zicem noi, iar cetățenii ... opa, mă opresc aici! O zi bună să aveți! Tratați articolul ca pe o glumă, deși în orice glumă există un sâmbure de adevăr


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau