thumb_350_424y8_wizzair_cluj-nurnberg_0.jpg

Salutări tuturor celor care sunt pe mures.ro. Cum a început ziua voastră, în afara de vremea urâtă de afară? 

Wizz Air, cea mai mare companie low cost din Europa Centrală şi de Est şi liderul pieţei din România, anunţă astăzi că va implementa câteva schimbări în planul său de capacitate regional, ca urmare a creşterii cererii şi cu scopul de a oferi în continuare cele mai mici tarife posibile. (vezi detalii) 

Reprezentanții Protecției Consumatorilor vin cu câteva sfaturi pentru a evita situațiile neplăcute. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar reprezentanții OPC sfătuiesc consumatorii să nu cumpere produse, mai ales alimentare decât din locuri autorizate. (citește detalii) 

Magazinele virtuale fictive sunt create exclusiv pentru a obține datele cardurilor persoanelor care cumpără ,,marfa” pe care acestea o expun. Verificați întotdeauna magazinul online de la care cumpărați, iar dacă v-a fost compromis cardul, blocați-l imediat și cereți înlocuirea lui. (află mai mult) 

Polițiștii din toată țara verifică, până pe 5 ianuarie 2018, zonele în se comercializează obiecte pirotehnice. Purtătorul de cuvânt al IJP Mureș, Andreea Pop, a subliniat că poliția nu va acționa piețe, oboare și târguri pentru că nu e de competența lor, ci a polițiștilor locali. (vezi detalii) 

Autoritățile au dat asigurări că județul este pregătit pentru iarnă. Prefectul județului Mureș, Lucian Goga a declarat, la finalul ședinței că sunt asigurate toate stocurile de materiale antiderapante, precum și personalul și utilajele necesare pentru intervenții. (citește știrea) 

Mureșenii s-au impus, duminică, pe teren propriu, cu 5-3, în fața Muncitorului Reșița, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 12 a Ligii I de futsal. Pentru City`Us, care a condus la pauză cu 2-1, au marcat Alex Pop, de patru ori și Kusmodi Tamas. (află detalii) 

Am încheiat Sinteza Zilei pentru astăzi și sperăm că ați avut lucruri interesante de aflat. După cum ați văzut, încep deja știrile de iarnă, așa că stați pe aproape. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau