thumb_350_o4eqd_teatru.jpg

Oameni buni, am intrat ușor și în ultima lună a acestui an. Luna decembrie. Este 4 decembrie și ne pregătim să vă spunem care sunt titlurile zilei. Hai să trecem la treabă. 

Mai mult de 120 de antreprenori și reprezentanți ai companiilor cheie din Mureș și din județele învecinate au participat marți, 28 noiembrie 2017, la conferința Business rEvolution organizată de Doingbusiness.ro la Târgu Mureș, eveniment dedicat digitalizării, managementului peformant și inovației. (vezi detalii) 

În perioada 8-9 decembrie 2017, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș organizează Conferința Internațională de Studii Teatrale, ediția a XVIII-a, cu tema Spectacolul de teatru la întâlnirea cu tehnica devising sau creaţia colectivă. (citește mai mult) 

Sezonul sacrificării porcinelor a început. Specialiștii veterinari avertizează că examenul trichineloscopic este obligatoriu pentru a evita transmiterea bolii la om, iar inspectorii sanitar-veterinari desfășoară, în aceste zile, controale în târgurile de animale pentru combaterea comerțului ilicit cu animale. (află mai mult) 

Universitatea ”Petru Maior” coordonează proiectul Erasmus+ , care are o durată de implementare de trei ani, între 2017-2020, și un buget de peste 700.000 euro. (citește știrea) 

Cea de-a 10-a ediție a Cupei „Dance Art” la dans sportiv se va desfășura sâmbătă, 9 decembrie, în sala de sport a Universității de Medicină și Farmacie din Tg. Mureș și va reuni la întreceri peste 350 de dansatori din întreaga țară. (află mai mult) 

Sunt două proiecte europene câștigate de Inspectoratul Școlar Mureș, în valoare totală de de 34 milioane de lei, a anunțat, la ședința Colegiului Prefectural, directorul Casei Corpului Didactic Mureș, Cristiana Chira. (află mai mult) 

Cam atât cu știrile pe prima zi din această săptămână. Să aveți o lună decembrie ge-ni-a-lă! Seară faină! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau