thumb_350_92md9_teatru v.jpg

Stăm cu ochii pe televizoare și ne dăm seama că iarna nu priește deloc pentru liniște și pace în România. Sunt din nou proteste și tensiuni, pe lângă pregătirile pentru doliul național ce va urma peste câteva zile. Dar hai să vedem ce se întâmplă în Mureș. 

În perioada 15 – 16 decembrie 2017 se va desfășura  cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Dans „Paşi în Doi”. Competiția se va desfășura la Centrul Cultural ”Mihai Eminescu” din Tîrgu Mureș, vineri 15 decembrie 2017 începând cu orele 18.00. (vezi mai mult) 

În şedinţa de miercuri a Senatului s-a anunțat că la reuniunea Comitetului UNESCO, din Coreea de Sud, a fost aprobată includerea Mărţişorului în patrimoniul cultural al Organizaţiei. (citește știrea) 

5 Decembrie a devenit o dată importantă și pentru Teatrul Național Târgu-Mureș, acest lucru datorită faptului că, începând cu anul 1985, peste tot în Europa se sărbătorește Ziua Internațională a Voluntariatului. (vezi mai mult) 

23 de copii abandonați care locuiesc în Centrul de plasament din Glodeni își vor putea păstra căminul aflat în grija Fundației Sf. Elisabeta. Sprijinul vine din partea echipei JCI Tîrgu Mureș care a fost alături de acești copii pe tot parcursul anului. (vezi mai mult) 

O intervenție chirurgicală complexă, care a durat peste cinci ore, a fost efectuată, ieri, în cadrul Subprogramului naţional de reconstrucţie mamară după afecţiuni oncologice prin endoprotezare. (citește articolul) 

Baschetbaliștii sârbi Aleksandar Mladenovic și Milivoje Mijovic, precum și americanul Devon Mitchell(foto), au decis să se despartă de gruparea „tigrilor”, a anunțat, miercuri, președintele clubului târgumureșean, Beres Lorant. (află mai mult) 

După cum vedeți, în județul Mureș e mai liniște. La noi nu ajunge nimic de prin capitală. Nici zgomot, nici bani și nici vreo urmă de interes. Hai, să fim sănătoși! Seară faină! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau