thumb_350_400oj_pompieri.jpg

Începem o nouă săptămână cu energie și știri proaspete din județ. Pentru unii azi a fost prima zi de lucru din acest an așa că sperăm că ați făcut față cu brio. Hai să trecem la treabă cu Sinteza Zilei. 

Anul acesta, 140 de proiecte sociale s-au înscris la cea de-a V-a ediție a Campionatului de bine. Din județul Mureș au participat 4 proiecte sociale: „Abilitățile contează” este unul din proiecte și aparține Fundației mureșene Motivațion, „Camera de refugiu” este un alt proiect al Asociației Solidaris, Asociația Centras cu „Fondul pentru democrație” iar Caravana cu medicii cu „Primul ajutor în educație”. (vezi detalii) 

Ziua de luni, 08 ianuarie 2018, va rămâne memorabilă pentru 10 tineri jandarmi, care începând cu această dată au început serviciul, în slujba cetățeanului, la Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I ” Târgu-Mureș. (citește știrea) 

Atenţie la înşelăciuni! Metoda „ACCIDENTUL” face din nou victime! Escrocii apelează la tot felul de „scenarii”, bine regizate, pentru a-şi pune în operă înşelăciunile! Sunt actori desăvârşiţi, buni comunicatori, care mizează pe emoţiile devastatoare produse de „aşa-zisele veşti negre” despre ipotetice tragedii! (află mai mult) 

Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE) a decis majorarea preţului gazelor pentru consumatorii casnici începând cu 10 ianuarie 2018, astfel că o factură medie va creşte cu 4,8 lei pe an, potrivit unui comunicat al instituţiei remis azi. (citește știrea) 

În data de 20 decembrie 2017, ISU Horea al judeţului Mureş a fost solicitat să intervină în sprijinul colegilor de la ISU Someş al judeţului Satu Mare, care interveneau pentru stingerea incendiului izbucnit la o sondă din localitatea Moftinu Mare. (află mai mult) 

Ministerul Sănătății implementează Proiectul de reformare a sistemului Sanitar, finanțat prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare. (citește mai mult) 

Mulțumim că ați fost alături de noi și așteptăm comentariile voastre pe Facebook. Nu uitați că ne puteți trimite propuneri de știri și evenimente pentru a le promova pe mures.ro. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau