thumb_350_88w9m_blg.jpg

Hai că am ajuns și la materialul nostru săptămânal care vă prezintă evenimentele din această perioadă. Nu ne așteptăm să fie enorm de multe, fiind început de an, dar hai să facem o încercare. 

13 January, 1978 NASA select its first American women astronauts. Pe 13 Ianuarie 2018, la 40 de ani de-atunci, J'ai Music Session revine cu ZO Bogdan, aparent fără nicio legătură. (vezi mai mult) 

Evenimentul intitulat „Citește-le târgumureșenilor” a ajuns la a 6-a ediție și înglobează atât literatura română cât și pe cea maghiară. Începe în 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, și se încheie pe 22 ianuarie, de Ziua Culturii Maghiare. (citește știrea)

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță două reprezentații cu spectacolul CARTEA JUNGLEI în regia Oanei Leahu, un musical bazat pe cartea omonimă a lui Rudyard Kipling, cu un brevet realizat de László DÉS, Péter GESZTI, Pál BÉKÉS. (află mai mult) 

Vineri 12 ianuarie 2018, de la ora 18.00, în foaierul Sălii Mici a Teatrului Național Târgu-Mureș, va avea loc lansarea cărții ÎN CAZUL ĂSTA, MĂ RETRAG ÎNTR-O ROMANȚĂ! – o poveste monografică despre regretata actriță Melania Ursu. Prezintă cartea: Nicu Mihoc, Zeno Fodor și Cornel Udrea – autorul monografiei. (citește știrea) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului BULGAKOV 17 (după Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov) în regia artistică a lui Bocsárdi László. Reprezentația va avea loc marți 16 ianuarie 2018, de la ora 19:00, la Sala Mare (în regim studio). (vezi detalii) 

Cam atât pentru această zi de joi. Să aveți o seară cât mai reuită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau