thumb_350_9pn99_aglomeratie.jpg

Am ajuns cu bine la final de săptămână și v-am pregătit ultimul set de noutăți pe zilele astea. Hai să începem Sinteza Zilei pentru că alergăm cu pași repezi către weekend. 

Serviciul de înmatriculări auto din Tîrgu-Mureș a avut, anul trecut, o creștere mai mult decât dublă a volumului de muncă. Mii de mașini noi sau second-hand au fost înmatriculate în fiecare lună. (vezi detalii) 

Primele reprezentații din 2018 ale spectacolelor „Neverland” de Alexa Băcanu, regia Leta Popescu,  și „Bucurie și fericire” de Székely Csaba, regia Andi Gherghe se vor juca în Bastionul Măcelarilor din Cetatea Medievală Tîrgu Mureș. (citește știrea) 

Municipiul Tîrgu Mureș are o adevărată „tradiție” în privința poluării atmosferice. Din fericire, lucrurile s-au îndreptat spre mai bine în ultimii ani, mai ales începând cu 2016, după ce Combinatul Azomureș a investit peste 200 de milioane de euro pentru a-și moderniza instalațiile și a reduce emisiilor în mediul înconjurător. (vezi mai mult) 

Marșul Speranței, la Tîrgu-Mureș. Este vorba despre câțiva clujeni care au plecat miercuri, pe jos, de la Cluj-Napoca și care vor să participe, în Capitală, pe 20 ianuarie la protestul anunțat în Piața Universității. (află mai mult) 

Analizele de laborator au confirmat astăzi primul caz de gripă din județul Mureș înregistrat în această iarnă. Este vorba de gripă de tip B. Pacientul este un bărbat din mediul rural care nu a fost vaccinat antigripal. (citește știrea) 

Divizia A1 de volei feminin se reia, sâmbătă, după aproape o lună de pauză, cu primele partide din cea de-a 11-a etapă, a doua a returului. CSU Medicina Tg.Mureș va evolua, pe teren propriu, contra Penicilinei Iași. (vezi stirea) 

Să aveși un weekend cât mai reușit și să vă bucurați de vremea încă frumoasă. Parcă tot e mai bine decât la -15 grade, nu? Sănătate! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau