thumb_350_5yl5m_images.jpg

Hei, hei, am început o nouă săptămână. Sinteza Zilei este gata să spună câteva ceva despre ceea ce s-a întâmplat nou prin județ. Gata? 

Într-una din ședințele următoare de Consiliu Local Tîrgu Mureș se va introduce pe Ordinea de zi proiectul de hotărâre referitor la finanţarea cluburilor sportive. Sumele propuse sunt urmare a evaluării Comisiei de jurizare din zilele de 9, 16 și 18 ianuarie 2018, când s-au analizat proiectele sportive pe semestrul I 2018 pe domeniile sport de performanţă, sport şcolar, sport pentru toţi. (vezi detalii) 

Municipiul Sighișoara informează că, în data de 04.02.2018, ora 23:25, camerele de supraveghere au surprins prăbușirea a 4,6 metri din zidul de incintă, Tronsonul 11 din Zidul Cetății. (citește mai mult) 

Spectacolul ŞCOALA NEVESTELOR de Molière, în regia lui Cristian Juncu, scenografia lui Cosmin Ardeleanu şi coregrafia lui Bordás Attila, este programat duminică 11 februarie 2018, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș. (vezi mai mult) 

Curtea Constituțională a declarat neconstituțională o prevedere din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân. Astfel, nu va mai fi valabil textul de lege care obligă vaccinarea antirabică doar după identificarea câinilor şi pisicilor. (vezi mai mult) 

Echipa feminină de popice CS Electromureș Romgaz Tg.Mureș a obținut o victorie scontată, scor 8-0, în fața formației Rapid București, într-o partidă contând pentru prima etapă a returului Campionatului Național. (vezi mai mult) 

Liberalii au decis azi, în şedinţa Biroului Executiv, să depună moţiune simplă împotriva ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, a anunţat deputatul PNL Mara Calista. (vezi mai mult) 

Așteptăm reacțiile voastre cu privire la subiectele acestei zile. Nu uitați că ne puteți scrie pe Facebook sau site în legătură cu evenimente sau noutăți din Mureș. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau