thumb_350_o6ogt_Liceul-de-Arta.jpg

Cum a fost ziua voastră? Noi vă spunem cum a decurs ziua din punctul de vedere al evenimentelor din Mureș. E timpul pentru Sinteza Zilei. 

Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş a organizat un concurs de proiecte pentru sprijinirea acţiunilor instituţiilor de învăţământ pe semestrul I 2018, cu termen de depunere până la data de 30 noiembrie 2017. (vezi detalii) 

În cazul celor care circulă cu mașinile, pe drumurile publice, fără a avea rovinietă valabilă, fapta se va prescrie în patru luni de la săvârșire, conform unui proiect de act normativ care a primit azi votul decisiv al deputaților și care va ajunge curând, pentru promulgare, la șeful statului. (citește mai mult) 

Vicepreşedintele Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF), Vasile Gliga, care este şi preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, a declarat marţi, la Târgu Mureş, că există semnale că la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice de vară, la Tokyo, în 2020, dansul latino va fi probă olimpică. (află mai mult) 

Între 6 și 8 februarie, în întreaga lume se marchează Ziua mondială fără telefon mobil. Aceasta a fost decretată prima dată la 6 februarie 2001, iar din anul 2004, campania a fost extinsă pe perioada a trei zile – 6,7 şi 8 februarie. (vezi mai mult) 

Campania de prevenire a criminalității în mediul online a fost lansată de IPJ Mureș, cu ocazia Zilei Internaționale a siguranței pe internet, marcată pe 6 februarie. Luna aceasta, polițiștii le vor vorbi copiilor de 12-14 ani, din 10 școli, despre cum pot evita neplăcerile cauzate de persoane rău intenționate. (vezi mai mult) 

Aproape 500 de doze de imunoglobuline mai sunt la această dată în județul Mureș, potrivit raportărilor unităților spitalicești. Spitalul Clinic Județean de Urgență din Tîrgu-Mureș gestionează peste 95% din cazurile de acest tip, adică tratamentul imunodeficiențelor primare. (citește mai mult) 

Sperăm că sunteți mulțumiți de ceea ce am adunat pentru această zi. E drept, perioada aceasta e una mai liniștită pentru județul Mureș. Să aveți o săptămână cât mai reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau