thumb_350_7i2ew_studenti-militari.jpg

Sinteza finalului de săptămână e aici și vă aduce cele mai bune noutăți ale zilei. Cum a fost săptămâna voastră? Sperăm că una reușită. 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță premiera spectacolului CAPU’ DE BIZON de David Mamet, traducerea Bogdan Budeș, regia Theodor-Cristian Popescu, scenografia Bogdan Spătaru. (vezi detalii) 

Pentru prevenirea implicării copiilor în accidente rutiere, Poliţia Rutieră recomandă celor mici: Nu vă jucaţi pe drumurile publice sau în apropierea acestora şi alegeţi locurile special amenajate în acest sens, unde nu circulă maşini (parcurile, terenurile de sport, etc.)! (vezi recomandările) 

Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat ieri, 8 februarie, la Tîrgu Mureş, că studenții militari ar putea fi cazați într-un cămin al Ministerului. (află mai mult) 

Președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, spune că, potrivit experților, reparația capitală a pistei nu se poate face pe timp friguros și cu umiditate mare. (vezi detalii) 

Trupa Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor și Rapsodia 1, o combinație a instrumentelor moderne cu sensibilitatea lui Enescu, în care acordurile rock și ethno-rock cheamă spre rădăcini. (află mai mult) 

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, afirmă că salariile medicilor vor creşte din luna martie cu peste 70%, astfel încât unele venituri vor depăşi 4.000 de euro. (citește mai mult) 

Cam atât cu știrile pe săptămâna asta. Sperăm că v-ați distrat, că ați avut parte de reușite și că sunteți gata de weekend. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau