thumb_350_73wr9_Curtea-de-apel.jpg

Ce să mai zicem, am început o nouă săptămână cu multă energie și cu știri proaspete. Urmărim și noi cu atenție ori îngrijorare evenimentele legate de DNA, dar până atunci am zis că e bine să vă spunem ce s-a întâmplat pe plan local. 

Școala de Chitară Artbastian organizează un concert caritabil pentru Emil (basist la Moonfellas și Gențiana & The Band) din dorinţa de a fi alături de el în momentele grele prin care trece. (vezi mai mult) 

Săptămâna viitoare, miercuri, 21 februarie, se va desfășura lansarea proiectului  POCU/ 82/3/7/105887, cu titlul „Antreprenoriatul – de la idee la succes!”, de la ora 11.00, în sala de conferințe a Hotelului Alesia, Corunca. (vezi detalii) 

Antrenamente gratuite de fitness pentru vârstnici. Ideea îi aparține antrenorului Gusti Moldovan. Târgumureșeanul a practicat sportul de performanță, fiind medaliat, este antrenor al lotului național, iar în ultimii ani s-a preocupat și de promovarea mișcării în rândul mureșenilor. (citește știrea) 

Activitatea Curții de Apel Târgu Mureș va fi prezentată miercuri, în cadrul unei ședințe la care vor participa magistrați, personal auxiliar, invitați ai instituțiilor partenere și membrii ai CSM. Raportul va analiza plusurile instanței dar și problemele de personal și de dotări cu care s-a confruntat anul trecut. (vezi detalii) 

Sistemul ‘RO-ALERT’, care permite informarea rapidă, prin intermediul telefoanelor mobile, a cetăţenilor aflaţi în zonele cu risc major de dezastre, va funcţiona din acest an, în prezent fiind făcute demersuri pentru ca sistemul să ajungă la capacitate maximă, a anunţat secretarul de stat în MAI Raed Arafat. (citește știrea)

Pentru a treia oară în ultimii ani, obiectivele turistice din județ vor fi promovate la Târgul Național de Turism al României, organizat de Romexpo la București, în perioada în perioada 22 – 25 februarie. (citește materialul) 

Un nou deces din cauza gripei a fost confirmat cu puţin timp în urmă de Centrul Naţional pentru Supravegherea şi Controlul Bolilor Transmisibile. (vezi detalii) 

Sperăm că selecția noastră vi se pare una interesantă și că noutățile vă sunt de folos. Până mâine, când ne auzim cu o nouă Sinteză, să aveți o seară extraordinară. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau