thumb_350_f7d1u_Liceul-Romano-Catolic.jpg

Marți și 13. Ce putea să fie mai frumos și interesant de atât? Trecând peste superstiții, am vrut să vă spunem ce s-a mai întâmplat azi prin județ. Curioși? 

În Centrul Comercial Auchan Târgu Mureș sărbătorim dragostea și credem în suflete pereche, pe care le invităm să ne fie alături în perioada 10 – 24 februarie! (vezi detalii) 

Grupurile parlamentare ale PMP şi PNL au contestat marţi la Curtea Constituţională a României (CCR) Legea pentru înfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic II. Rákóczi Ferenc din Tîrgu Mureş, cu predare în limba maghiară, act normativ adoptat de Camera Deputaţilor la data de 27 decembrie 2017. (citește știrea) 

In perioada 5-11 februarie a.c., polițiștii au intervenit la 224 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste aproape 970 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate 121 infracțiuni. (vezi mai mult) 

Doar 50 de asistenți medicali din județul Mureș au mai solicitat anul trecut actele necesare pentru a profesa în străinătate. Conform datelor Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor, filiala Mureș, între 2009 și 2016 peste 2.000 de asistenți medicali au plecat să muncească peste hotare. (vezi mai mult) 

Ultima semifinală Eurovision va avea loc în data de 18 februarie, pe scena Casei de Cultură ”Mihai Eminescu”, unde vor fi prezentate 12 piese din selecția națională. (vezi articolul) 

Sportivii secției de șah a clubului CSS Tg.Mureș au participat, zilele trecute, la două competiții naționale, obținând rezultate foarte bune. La Campionatul Național Individual de seniori, etapa semifinală, desfășurată la Cluj-Napoca, Victor Văsieșiu s-a clasat pe locul II. (vezi mai mult) 

Copiii pasionați de informatică vor avea posibilitatea să se înscrie la ateliere de informatică, organizate de Asociația InnoDrive în colaborare cu JCI Tîrgu-Mureș. Programul se adresează copiilor cu vârste între 7 și 14 ani. Cursurile vor debuta luna viitoare iar înscrierile se pot face on-line, pe site-ul organizatorilor. (citește știrea) 

Știm sigur că ziua voastră a fost una reușită și vă dorim ca și miercuri să fie la fel. Nu uitați că așteptăm reacțiile voastre pe Facebook. Pana atunci, seară reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau