thumb_350_80k5f_culturism.jpg

Azi sărbătorim prima vineri din această lună. Ce ați făcut de 1 martie? Sperăm că ați urat o primăvară frumoasă celor din jurul vostru. Acum că am rezolvat asta, să trecem la Sinteza Zilei. 

Circa 11.256 de medici de familie şi încă aproximativ 10.000 medici din cabinetele independente din ambulatorul de specialitate, toţi în contract cu casele de asigurări de sănătate, nu beneficiază de măririle salariale anunţate de Guvern pentru sectorul medical. (vezi detalii)

Județul Mureș va găzdui două competiții majore la Culturism și Fitness, și anume Etapa Zonală B a Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness și Cupa Federației. Prima competiție se va desfășura la Reghin în data de 14 aprilie. (citește mai mult) 

Nouă elevi care studiază canto popular la Liceul de Artă din Tîrgu Mureș vor urca pe scena Ansamblului Mureșul, alături de profesioniștii orchestrei, într-un spectacol dedicat Zilei Femeii. (vezi știrea) 

Cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale de peste 70-80 km/h în zona montanã, unde va viscoli şi spulbera zãpada. Temperaturile maxime se vor încadra între – 4 şi 2 grade. (vezi detalii) 

Fermierii din județul Mureș pot afla toate informațiile de care au nevoie pentru a-și putea depune documentele în timp util și pentru a primi subvențiile în cele mai bune condiții. Site-ul conține doar informațiile utile fermierilor mureșeni și au fost eliminate informațiile și programele de finanțare care nu se adresează județului. (vezi mai mult) 

Cam atât cu știrile pentru această săptămână. Să aveți un weekend cât mai plăcut și o primăvară veselă. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau