thumb_350_chje8_copii haltere.jpeg

E 6 martie și nu puteam încheia ziua fără Sinteza de pe mures.ro. Articolul care adună cele mai bune titluri ale zilei vă aduce și azi noutăți importante de prin târg. Hai să trecem la treabă. 

În data de 7 martie, de la ora 11, în Aula „Tudor Drăganu” FSEJA, Livezeni 69,de la Universitatea Petru Maior din Tîrgu Mureș se va desfășura workshopul intitulat: „Tradiție și feminitate. Divinul feminin”. (vezi detalii) 

Se apropie finala concursului în care un grup de elevi de la Liceul Bolyai din Tîrgu Mureș au ales să fie străjerii Palatului Toldalagi din centrul orașului. (află mai mult) 

Municipiul Tîrgu Mureş va găzdui în acest sfârşit de săptămână concursul de haltere cadeţi. Competitia de haltere pentru copii care va avea loc în data de 10 martie, este organizata de singurul club de acest gen din Tîrgu Mureş. (vezi știrea) 

În primele două zile, la testele de Română și Matematică, s-au prezentat la test aproximativ 4500 din cei peste 5000 de elevi de clasa a VIII-a. Mureșul este printre județele în care nu s-a înregistrat vreun boicot din partea dascălilor. (citește mai mult) 

Primarul Dorin Florea a anunțat că, în urma unei întrevederi avute cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu, s-a primit aprobarea pentru construirea, în oraş, a primei gropi de deşeuri rezultate din construcţii. (vezi mai mult) 

Spre deosebire de alți ani, Poliția Locală nu a aplicat nici o sancțiune în acest sezon rece din cauza zăpezii sau a gheții pe trotuare. (află mai mult) 

Nu uitați că așteptăm de la voi propuneri de știri sau evenimente interesante despre care știți detalii. Ne oprim aici cu informațiile pe azi. Să aveți o seară excelentă. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau