thumb_350_cq41i_img 7 mar.jpg

Sinteza Zilei din 7 martie e pe mures.ro. Oameni buni, am avut o zi caldă, într-un final. Ne bucurăm tare de venirea primăverii și sperăm că vom avea și mai multe știri și noutăți pentru voi. 

Guvernul României a luat act de un proiect de hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Secţiunea 2A Ogra-Câmpia Turzii. (află detalii) 

Joi, 8 martie, începând cu ora 10.00. în holul Bibliotecii Județene Mureș, va avea loc un târg de obiecte făurite manual de meșteșugari, dar și un mic spectacol folcloric, susținut de copii talentați. (vezi mai mult) 

Cererile de finanţare pentru obţinerea de fonduri nerambursabile dedicate dezvoltării microîntreprinderilor şi IMM-urilor se află într-un proces accelerat de contractare la nivelul Regiunii Centru. (citește știrea) 

Reprezentanţii Ministerului Mediului au prezentat astăzi, la Tîrgu-Mureș programul „Life”, finanţat de Comisia Europeană. Fondurile sunt destinate protejării naturii şi biodiversităţii, în vederea adaptării la schimbări climatice. (citește articolul) 

Formația târgumureșeană a cedat, miercuri seara, în deplasare, cu 60-111, în fața echipei BCM Pitești, într-un meci contând pentru cea de-a 19-a etapă a Ligii Naționale de baschet masculin. (află mai mult) 

Zilele acestea, cele două clinici de ortopedie din Tîrgu Mureş au primit acreditarea europeană pentru a deveni centre de training în domeniul chirurgiei artroscopice şi artroplastiei genunchiului, dar şi în alte tehnici din acest segment. (află detalii) 

Sperăm că noutățile de astăzi v-au oferit o imagine mai clară a ceea ce se întâmplă în județ zilele acestea. Să aveți o seară reușită! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau