thumb_350_ihl3d_afis.jpg

Doamnelor, domnișoarelor, La mulți ani! Sperăm că ați avut o zi minunată și plină de apreciere și cadouri din partea celor din jurul vostru. Este joi, deci Sinteza 2.0 este aici. Hai să vedem ce evenimente ne așteaptă. 

Ediția 2-a al PROIECTULUI JUDEŢEAN PENTRU TINERET ,,CARAVANA MUREŞANĂ CULT-(R)URAL’’ se derulează în perioada iunie-august 2018 în următoarele localități din județul Mureș precum: Sântana de Mureș, Sâncraiu de Mureș și (o nouă localitate care va fi implicată în proiect în anul 2018) loc. Sângiorgiu de Mureș. (vezi mai mult) 

Sâmbătă, 10 martie a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureş, vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la adunarea publică ce poartă denumirea: “Marș și miting pentru autonomie și regionalizare și de protest împotriva actualului plan de reformă administrativă a României”. (vezi detalii) 

Povestea unei famillii americane în plină criză a anilor 30 este concentrată în jurul relațiilor complicate intre mama autoritară și în același timp extrem de vulnerabilă (Amanda) și cei doi copii ai săi. (află continuarea) 

Balul Speranţei va avea loc la Romarta Luxury Events din Târgu Mureş. Cod vestimentar: ţinută de seară. Accesul la eveniment se face în baza achitării biletului de participare în valoare de 100 Lei, care constă exclusiv din costul meniului individual. (vezi detalii) 

ExpozitiaMineralia, 6-11 martie 2018 Cristale naturale, pietre şi bijuterii Stimați colaboratori, Muzeul Judeţean Mureş are deosebita plăcere de a vă invita la prima ediție Mineralia din acest an. (vezi detalii) 

Acestea sunt evenimentele selectate de noi. Sperăm că ați găsit motive interesante pentru a ieși din casă și vă veți bucura de fiecare manifestare. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau