thumb_350_299vu_urmuz6-1024x683.jpg

Hei, hei, oameni faini, am început o nouă săptămână. Și cum viața urbei fără noutăți e ca o casă plină de bătrânele simpatice, dar fără ferestre pentru văzut ce fac vecinii, am zis că tre să rezolvăm o parte din problema asta. Sinteza Zilei de luni e aici. 

Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș anunță că va oferi un avantaj candidaților care vor susține admiterea la Medicină Militară în cadrul Facultății de Medicină. Aceștia vor beneficia, în premieră, de pregătire sportivă. (află mai mult) 

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov va finaliza lucrările la cele două intrări pe viitoarea centură ocolitoare a Municipiului Tîrgu-Mureș după care aceasta va intra în conservare. Cu puțină șansă, lucrările se vor relua anul viitor dacă va fi desemnat până atunci un nou constructor. (citește mai mult) 

Echipa feminină de spadă a României a ocupat cea de-a 6-a poziție la Campionatele Europene de scrimă pentru juniori, competiție încheiată, duminică, la Soci, în Rusia. (află detalii) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului DOMNUL URMUZ SCRIE PAGINI BIZARE, scenariul, coloana sonoră și regia Gavriil Pinte, scenografia Roxana Ionescu. (citește mai mult) 

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a mai multor inculpați. (vezi știrea) 

Marți, 13 martie 2018, de la ora 15.00, se va desfășura la Simpozionul economic austriaco-român „Tehnologie şi servicii pentru gospodărirea comunală“, ce va avea loc în Sala Mare a Palatului Administrativ din Tîrgu-Mureș. (află detalii) 

Cum a fost ziua vostră? Să aveți o seară cât mai reușită, iar mâine ne vom reciti la Sinteza Zilei. Cheers! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau