thumb_350_ud7oh_elsa.jpg

Cum a fost ziua voastră de 13? Noi am adunat câteva știri importante de peste zi și ne-am gândit să vi le aducem la Sinteza Zilei. Hai să trecem la treabă. 

Cele mai interesante filme poloneze vor putea fi văzute la cinematograful Arta din Târgu Mureș în perioada 22-25 martie 2018, în cadrul festivalului CinePOLSKA. Festivalul CinePOLSKA este singura ocazie din an pentru a vedea la Târgu Mureș cele mai noi filme poloneze, premiate în ultima vreme în Polonia și în lume. (vezi știrea) 

Baschetbaliştii sibieni au avut o partidă uşoară, seara trecută, şi au depăşit echipa din Târgu Mureş, frământată de probleme. A fost un meci în care antrenorul BC CSU Sibiu şi-a permis să le acorde mai multe minute tinerilor jucători. (citește știrea) 

Vecinii care ne deranjează cu gălăgia ar urma să fie amendați dacă intră în vigoare legea zgomotului care a fost adoptata deja de Senat și va ajunge, în curând, la Camera Deputaților. Actul normativ prevede ca autoritățile să fie dotate cu aparate de măsurat nivelul sunetului, iar limita zgomotului admis să fie de 35 dB și în orele de liniște de doar 30 dB. (vezi materialul) 

În ultimul an, la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Mureș a fost înregistrat un număr record de sesizări de la cetățenii nemulțumiți de servicii. Doar jumătate dintre acestea s-au confirmat după verificări iar în unele cazuri cetățenii nu au putut fi ajutați deși aveau dreptate. (află mai mult) 

Cea de-a treia ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema Dreptului European va avea loc între 23 și 25 martie la sediul Universității „Petru Maior”, respectiv la Curtea de Apel Tîrgu Mureș. (citește știrea) 

Am ajuns la finalul acestei zile. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și așteptăm comentariile voastre pe pagina de Facebook. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau