thumb_350_zutft_Gunoi-3.jpg
Mai avem câteva zilei până la mini vacanță, așa că băgați mare ca să vă bucurați de niște momente faine alături de cei dragi. Până atunci, vreți să știți ce s-a mai întâmplat interesant prin județ? Sinteza Zilei e aici. 
 
Producătorul de textile Târnava din Sighişoara, judeţul Mureş, printre ai cărui clienţi se numără branduri precum Max Mara, Luisa Cerano sau Paper London, a realizat anul trecut vânzări la export de aproximativ 4 mil. Lei. (vezi mai mult) 
 
Toți facem cumpărături de sărbători. Dar ce se întâmplă dacă uiți să iei ceva și ai nevoie de acel lucru în perioada sărbătorilor. Următoarea știre o să vă ajute să aflați programul marilor magazine în următoarea perioadă. (vezi detalii) 
 
Baza de date OpenBirdMaps are propriul său cont și grup pe Facebook! Pagina are menirea de a promova platforma și pentru a comunica noutățile legate de baza de date OpenBirdMaps, susținută de Milvus Group. (citește știrea) 
 
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că pregătește un proiect de lege pentru deţinuţii care au stat în condiţii necorespunzătoare şi nu au beneficiul celor şase zile, ieşind din penitenciar înainte de octombrie 2017. (citește articolul) 
 
Construcția termocentralei de la Iernut primește anul acesta 856 de milioane de lei de la Romgaz, după ce anul trecut, s-au efectuat plăţi de peste 200 de milioane de lei. Investiția este primită cu brațele deschise de administrația din localitatea mureșeană care își dorește să vadă modernizat obiectivul. (vezi mai mult) 
 
Primăria municipiului Tîrgu Mureş a amplasat recent încă 6 containere subterane în cartierul Dâmbu Pietros și în perioada următoare acestea vor ajunge în toate cartierele tîrgumureșene. Inițiativa a venit ca un răspuns la solicitările asociațiilor de proprietari, nemulțumite de mizeria constantă din jurul containerelor de gunoi, provocată de cei care caută resturi în gunoiul menajer. (citește mai mult) 
 
Am cam încheiat cu știrile pentru ziua de azi. Să aveți o seară cât mai plăcută, iar dacă vreți să comentați subiectele, așteptăm părerea voastră pe Facebook.

Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau