thumb_350_xw7fv_Ceremonie-9-mai-800x493.jpg

Salutări, oameni buni și la mulți ani vouă, cetățenilor europeni. A fost o zi mai agitată prin Mureș, însă noi zicem că ne-am descurcat. Hai să vedem ce știri avem pe lista de azi. 

Absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale care se pregătesc pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale vor susţine examenul de bacalaureat în sesiunea specială care va avea loc în perioada 10-25 mai, la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti. (vezi mai mult) 

Timp de două zile s-a desfășurat la Mediaș turneu „Top 12”, la tenis de masă, organizat de Federația Română de specialitate. Competiția a fost câștigată de Ungvari Evelyn, de la Clubul Sportiv Școlar Tg.Mureș. (citește știrea) 

Programul „Salvator din pasiune” a ajuns la etapa a III-a. Voluntarii înscriși în program au participat în două sfârșituri de săptămână (21-22.04.2018 şi respectiv 05-06.05.2018) la instructajul introductiv general şi cursul introductiv pentru voluntari, parcurgând activitățile stabilite din program. (vezi articolul) 

Cea de-a doua ediție a evenimentului cultural, monden și caritabil de la Tîrgu Mureș se va deschide cu un vals vienez, în interpretarea Orchestrei Filarmonicii de Stat. (vezi mai mult) 

Echipa de junioare a clubului CSU Medicina Tg.Mureș a început cu dreptul turneul semifinal al seriei a III-a a Campionatului Național de volei, impunându-se, miercuri, cu scorul de 3-0 (25-7, 25-10, 25-13) în fața formației gazdă, CS Muscelul Câmpulung Muscel. (află detalii) 

Ca în fiecare an, pe platoul din fața Palatului Administrativ au fost celebrate Ziua Independenţei țării, a Victoriei aliaților în al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei. (citește mai mult) 

Să aveți o seară cât mai reușită, iar mâine ne întâlnim din nou pe mures.ro pentru Sinteza 2.0. Vom afla împreună ce evenimente ne așteaptă în următoarea perioadă. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau