thumb_350_falnb_liga.jpg

Uite că a venit și momentul în care scriem cu plăcere Sinteza 2.0, articolul nostru săptămânal în care vă spunem ce evenimente mai au loc prin județ. Sunteți gata să începem? 

Concursul Național de Educație Ecologică se adresează tuturor elevilor care promovează educaţia ecologică în cadrul cercurilor de protecţia mediului și ecologie de la palate, cluburi şi şcolile înscrise în programul internaţional Eco-Şcoală din ţară și se va desfășura la Sighișoara, fiind organizat de Clubul Copiilor. (vezi mai mult) 

Iubitori de Sighișoara, artiști ce au cântat în mari orașe europene, atât în festivaluri și concursuri cât și în spectacole stradale, vor fi prezenți în weekend la Sighișoara. (citește mai mult) 

Vineri, 11 copii sunt așteptați la bibliotecă, de la ora 18 la 19 unde Alina Sfârlea îi va introduce în lumea minunată a poveștilor. (vezi mai mult) 

Liga Studenților din Tîrgu Mureș vă invită pe data de 11 mai începând cu orele 22:00 în Backstage la o petrecere caritabilă pentru copilași, victime ale cancerului. (citește mai mult) 

Cea de-a V-a ediție a evenimentului va avea loc în 22 și 23 mai și este organizat de Primăria Tîrgu-Mureș, în colaborare cu Universitatea Cultural Științifică și Inspectoratul Școlar Județean Mureș. (citește știrea) 

Noaptea Muzeelor va avea loc între 18 și 20 mai, și deja se pot achiziționa brățări pentru acces la muzee, care, ca și anul trecut, costă 6 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii, iar copiii sub 7 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit. (vezi detalii) 

United Galați și Informatica Timișoara vor disputa finala din acest an a campionatului Ligii I de futsal. Campioana se va decide după regula “ cel mai bun din 5 partide”. Primele două jocuri sunt programate la 13 și 14 mai, la Galați, iar cea de-a treia partidă va avea loc la 20 mai, la Timișoara. (află mai mult) 

Am ajuns la finalul Sintezei 2.0. Mulțumim că sunteți alături de noi și nu uitați că ne puteți scrie în legătură cu evenimentele importante din oraș. Să aveți o seară excelentă! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau