thumb_350_g7voq_unnamed-2-1-1024x683.jpg

E vineri și abia așteptăm să ne bucurăm de weekend. Sinteza Zilei vă aduce știrile de la finalul săptămânii. Gata să le aflați? 

Îți suna cunoscut show-ul de televiziune “Ce spun romanii” la care ai vrut sa participi și tu cândva? Perfect! Interact Club Tîrgu Mureș lansează o provocare in care se poate îmbina distracția si curiozitatea, etalându-ți cunoștințele in diverse domenii. (vezi detalii) 

Teatrul Național Târgu-Mureș se va alătura programului NOAPTEA MUZEELOR și în anul 2018. Personalul teatrului, împreună cu voluntarii, vă așteaptă sâmbătă 19 mai, în interiorul și exteriorul instituției, cu o ofertă bogată de activități și jocuri interactive, după programul următor. (citește știrea) 

Organizația Salvați Copiii și Libris.ro vor dona secției de neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș echipamente medicale in valoare de 100.000 euro. Este a șaptea dotare pe care Organizația o face în Târgu Mureș și a doua la acest spital. (vezi articolul) 

Componentele sistemului informatic de sănătate nu au funcționat în parametri normali mai multe zile, în toată țara, confirmă autoritățile din domeniu, dar asigură că toate serviciile care au fost furnizate în această perioadă vor fi validate, iar pacienții nu vor avea impedimente în a beneficia de servicii medicale. (vezi mai mult) 

Arena de popice din cadrul Complexului Sportiv „Gheorgheni” din Cluj-Napoca va găzdui, în perioada 14-26 mai, întrecerile Campionatelor Mondiale pentru seniori și juniori. (află mai mult) 

Edilii târgumureșeni au decis să treacă mai multe străzi din centrul orașului în categoria I de taxare la parcări unde se pot face și abonamente. Este cazul străzilor Primăriei, Tineretului, Enescu, Iuliu Maniu, o parte din Horea și o parte din Bartok Bela. (citește materialul) 

Mulțumim că ați fost alături de noi și în această săptămână. Nu uitați că așteptăm comentariile voastre, iar pe mures.ro găsiți în fiecare zi sinteza celor mai proaspete știri din județ. Să aveți un weekend excelent. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau