thumb_350_b45w1_spital.jpg

Începem o nouă săptămână cu gânduri multe, idei și energie. Urmează încă 4 zile în care ne vom lupta cu orele de lucru și vremea de afară. Hai să vedem cele mai importante titluri din 14 mai. 

Organizația Salvați Copiii și Libris.ro vor dona secției de neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Tîrgu Mureș echipamente medicale in valoare de 100.000 euro, miercuri, 16 mai 2018.   Este a șaptea dotare pe care Organizația o face în Târgu Mureș și a doua la acest spital. (vezi detalii) 

Luni, la ora 10:00, în incinta Mureș Mall, la parter, s-a deschis Târgul de Rusalii. Aici puteți găsi produse handmade sau vintage. Târgul va ține până joi, 17 mai. (vezi materialul) 

Miercuri, 16 mai, va avea loc un concert SoNoRo Conac, la Palatul Culturii din Târgu Mureș, una dintre cele mai reprezentative clădiri aparținând perioadei Belle Époque din Transilvania. (citește mai mult) 

Evenimentele din Săptămâna Națională a Voluntariatului au loc de astăzi până vineri și cuprind workshopuri de promovare a voluntariatului, precum și activități ecologice și distractive. Directorul de resurse umane de la Fundația Alpha Transilvană, Gianina Şerban, a explicat că activitățile își propun să popularizeze ideea de voluntariat. (citește mai mult) 

Elevii de clasa a IV-a susțin în această săptămână evaluarea de la finalul clasei. Marți, ei vor fi testați la limba română, miercuri va avea loc evaluarea la matematică, iar joi se va desfășura testarea la limba maternă. (citește știrea) 

Se pare că întreaga cantitate de peste 1,3 tone de cireșe contaminate cu pesticide provenite din Turcia a ajuns în București, din care 40% a fost retrasă de pe piață. Inspectorii sanitar-veterinari au constatat că cireșele erau contaminate cu o cantitate mai mare cu 50% față de valorile admise. (află detalii) 

Cum a fost weekendul vostru? Așteptăm să ne răspundeți și să vă exprimați părerea cu privire la știrile de astăzi în comentarii pe pagina noastră de Facebook. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau