thumb_350_v38d9_Harta-800x550.jpeg

Hei, hei, hei, oameni buni! Ce faceți? Cum a fost ziua voastră? Noi am adunat cele mai bune știri de azi și vi le aducem la Sinteza Zilei. Așteptăm să ne spuneți despre întâmplări și evenimente pe pagina de Facebook. 

Peste două săptămâni casele de marcat cu jurnal electronic vor deveni obligatorii pentru contribuabilii mari şi mijlocii, iar de la 1 august și agenții economici mici vor fi nevoiți să le utilizeze. (citește știrea) 

Sâmbătă, 12 mai, s-a desfășurat cea de a XX-a ediție a expoziției Zonale de Taurine de la Deda și-a consumat, eveniment organizat de Direcția pentru Agricultură Mureș, Primăria Comunei Deda, Oficiul Județean de Zootehnie Mureș cu sprijinul Semtest BVN Târgu-Mureș. (află mai mult) 

Cu prilejul comemorării Zilei Eroilor, Garnizoana Tîrgu Mureș organizează în data de 17 mai 2018, începând cu ora 12.00, o ceremonie militară și religioasă, cu depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori, la Cimitirul Eroilor de la Oarba de Mureș. (află mai mult) 

„Circuitul Comorii” este denumirea traseului cicloturistic realizat de edilii din Livezeni, Serviciul de Salvamont și Fundația Comunitară Mureș. (vezi detalii) 

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Augustus Costache, a declarat că sistemul informatic medical ar avea doar unele fluctuaţii, percepute de utilizatori drept defecţiuni. În orice caz, aceste probleme nu afectează pacienţii, iar medicii au suficient timp la dispoziţie să raporteze şi să valideze serviciile prestate în intervalele în care sistemul nu funcţionează la capacitate maximă. (vezi mai mult) 

Mulțumim că ați fost prezenți pe mures.ro. Nu uitați că în fiecare zi vă aducem cele mai bune știri din Mureș, pentru ca voi să nu mai fiți nevoiți să le căutați în diverse surse. Informație de calitate pe o singură platformă. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau