thumb_350_39g5n_spital-bebe.jpg

Mijlocul săptămânii aduce alte câteva știri interesante de prin județul Mureș. Sperăm că ziua voastră a trecut cu bine și că vă relaxați deja prin oraș sau acasă. Așadar, să vedem ce avem în Sinteza din 16 mai. 

La startul ediţiei 2018 a Campionatului de TIR al Ministerului Afacerilor Interne     s-au alineat peste 160 de sportivi, atât femei cât şi bărbaţi, reprezentând toate structurile ministerului. Competiţia se desfăşoară în acest an, în judeţul Mureş, mai exact în Poligonul Sîngeorgiu de Mureş, aparţinând Ministerului Apărării Naţionale. (vezi detalii) 

Naşterea într-o maternitate dotată cu aparatură vitală îngrijirii prompte şi adecvate a prematurilor este o garanţie pentru viaţă. Tocmai de aceea, Salvaţi Copiii România continuă dotarea secţiei de neonatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş, cu aparatură medicală în valoare de 95.000 de euro. (află mai mult) 

Organizaţia „Salvaţi copiii” din România va deschide alte şase servicii de pregătire pentru preşcolari şi elevi în judeţele Mureş, Vaslui, Braşov, Hunedoara, Dâmboviţa şi Suceava, în cadrul proiectului „Viitor prin şcoală!”. (vezi știrea) 

De Ziua Eroilor, Garnizoana Tîrgu-Mureș și Instituția Prefectului organizează miercuri, începând cu ora 12.00, o ceremonie militară și religioasă, cu depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori, la Cimitirul Eroilor de la Oarba de Mureș. (vezi mai mult) 

Ca urmare a unor sesizări primite de la consumatori, Compania AQUASERV avertizează populaţia că în ultimele zile au apărut cazuri de persoane care se prezintă drept angajați ai firmei. (vezi mai mult) 

Orașul polonez Wroclaw a găzduit, zile trecute, Campionatul European de karate shinkyokushin, competiție ce a reunit la întreceri peste 400 de sportivi seniori și juniori din 30 de țări. Din delegația României au făcut parte, printre alții, și doi juniori mureșeni de la clubul Tiger Budo, Szabo Norbert și Tanaszi Norbert, primul reușind să cucerească medalia de bronz la kata. (vezi detalii) 

Ziua de miercuri se încheie aici, cu știrile pe care le-am adunat pentru voi. Așteptăm reacțiile voastre pe pagina noastră de Facebook. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau