thumb_350_d6gkl_fos isu.jpg

Parcă a prins viteză și luna iunie. E deja data de 5 și suntem plini de energie. E o săptămână bună de lucru și să nu uităm de Sinteza Zilei, articolul nostru zilnic. Știri, știri cât cuprinde, oameni buni. 

În acest sfârșit de săptămână pompierii au fost vizitați de către o delegație din Republica Moldova, condusă de domnul Vitalie Bîrsan, secretar de stat (în domeniul gestionării crizelor şi situaţiilor de urgenţă, rezervelor materiale de stat şi mobilizare) în Ministerul Afacerilor Interne. (vezi detalii) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș va susține marți 12 iunie 2018, de la ora 19.30, la Sala Mică ultima reprezentație stagională a spectacolului SOȚ DE VÂNZARE de Mihail Zadornov, în traducerea lui Ion Vântu. (citește știrea) 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a desfăşurat, marţi, un exerciţiu având ca temă „Gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de incendiu la fondul forestier”, pe Vârful Seaca, o zonă greu accesibilă din Munţii Gurghiului. (vezi mai mult) 

În județul Mureș, alocația de stat ajunge la 103.000 copii, în fiecare lună. Dacă aceștia bani ajung să fie folosiți de părinți în alte scopuri, pe țigări sau băutură, de exemplu este, practic, imposibil de verificat. (citește articolul) 

Naționala feminină de fotbal a României se pregătește, în aceste zile, la Buftea, în vederea partidei cu Portugalia, programată la 12 iunie, la Botoșani, în preliminariile Campionatului Mondial din 2019. (citește materialul) 

Institutul Naţional al Patrimoniului organizează o serie de evenimente sub cupola Zilei Mondiale Art Nouveau , în 9 și 10 iunie. Tema de anul acesta este „Arhitectul meu Art Nouveau preferat” iar în jurul acesteia se vor organiza diverse evenimente la nivel european. (vezi detalii) 

Cum se anunță săptămâna la voi? Sperăm că veți primi doar vești bune. Hai, să trăiți, și nu bine. De ce? Și Udrea s-a luat după îndemnul ăsta, iar acum nu prea o duce strălucit. Seară faină! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau