thumb_350_pz2ph_cetate3.jpg

Hei, oameni faini! Cum a fost ziua voastă? Noi ne-am tot învârtit prin oraș și iată că pe seară am decis să adunăm știrile de peste zi. Așteptăm și propunerile voastre în legătură cu ceea ce se mai întâmplă pe la noi, prin județ. 

Prevederile programului ”Investește în tine” pe care Guvernul îl va adopta zilele următoare printr-un act normativ și care se adresează, în general, persoanelor care studiază. (află mai mult) 

La invitația Uniunii Democrate Maghiare din România joi, 7 iunie, va fi prezent la Tîrgu Mureș, Comisarul european pentru educație, cultură, tineret și sport, Navracsics Tibor. (citește știrea) 

Primăria Târgu Mureş a inaugurat azi, lângă Cetatea din municipiu, un parc de joacă pentru copii construit cu elemente medievale, astfel încât să se încadreze în peisaj, în urma unei investiţii din bugetul local de peste 400.000 lei. (citește mai mult) 

Procentul pacienților decedați cu cancer de piele din totalul pacienților diagnosticați în ultimii 5 ani este de 9,8% în România față de 4,8% în Uniunea Europeană. Toate aceste cifre demonstrează că în România cancerul de piele este subdiagnosticat și depistat cu precădere în formele avansate de boală. (vezi știrea) 

În perioada 31 august- 2 speptembrie, la Tîrgu Mureș va veni Caravana City Food, cu multă mâncare bună, filme și muzică. (vezi mai mult) 

Pe data de 9 iunie va avea loc prima ediție „Desculţ în iarbă” din vara lui 2018. Locaţia acestei ediţii este Cetatea Mediavală Târgu-Mureş. Evenimentul va începe la orele 11.00 și se va încheia la orele 23:00, se anunță într-un comunicat emis de către organizatoarea Carmen Ciocan, general manager diSTiNCT events. (citește știrea) 

Mulțumim că ați fost prezenți și azi pe mures.ro. Așteptăm comentariile voastre pe pagina de Facebook. Nu uitați că mâine vom publica Sinteza 2.0 și vom afla împreună pe unde ne putem distra în weekend. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau