thumb_350_5mesq_premiu.jpg

Intrăm ușor, ușor în vară. Și începe să fie bine pentru că se înmulțesc plimbările, vizitele la piscină și evenimentele care au loc în județul nostru. Așadar, vă aducem Sinteza 2.0, lista evenimentelor din Mureș. 

Pe 23 iunie, ne bucurăm de un Silent Concert EYEDROPS în grădina noastră, cu ocazia împlinirii a şapte ani de existență - J'ai Bistrot. Pentru că nu dorim să ne deranjăm vecinii, concertul se va auzi doar prin căști wireless. (află mai mult) 

„Deasupra lavoarului”, povestea unui mic salon de coafură din Haifa, Israel, unde femeile din comunităţile arăbeşti şi evreieşti îşi împărtăşesc diferenţele şi îşi povestesc opiniile despre politică, istorie şi iubire, şi „În spatele uşilor închise”, un film emoţionant despre victimele violenţei domestice, sunt programate în acest weekend la Cinema Arta din Tîrgu Mureş în cadrul proiectului BRITISH DOCUMENTARY, ed. a VII-a la Târgu Mureş. (vezi detalii) 

Cea mai importantă serie de concursuri de şosea pentru amatori şi profesionişti din România se întoarce în Tîrgu Mureş, printr-un concurs care se va desfăşura în 24 iunie 2018. Competiţia este deschisă tuturor celor pasionaţi de ciclism. (află detalii) 

Pe data de 9 iunie va avea loc prima ediție „Desculţ în iarbă” din vara lui 2018. Locaţia acestei ediţii este Cetatea Mediavală Târgu-Mureş. Evenimentul va începe la orele 11.00 și se va încheia la orele 23:00, se anunță într-un comunicat emis de către organizatoarea Carmen Ciocan, general manager diSTiNCT events. (află detalii) 

În perioada 31 august- 2 speptembrie, la Tîrgu Mureș va veni Caravana City Food, o caravană de burgeri, taco, pasta, fructe de mare, tagliata, pulled pork, steak, halloumi, hot dog, nacho, fries, clătite, înghețată, pancake, waffle, milkshake, cocktailuri, bere, prosecco, cafea, vin șiii….. film și muzică. (vezi mai mult) 

Ziua de joi se încheie aici și vă mulțumim că sunteți cu noi. Mai avem o zi de lucru, după care ne putem bucura de un weekend meritat. Hai să treagem tare și să încheiem săptămâna cu optimism. 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau