thumb_350_cwlf1_sambata.jpg

Oameni faini, e weekend și ne-am gândit să vă aducem știrile care pun capăt acestei săptămâni de lucru. Cum au fost zilele voastre de lucru? Hai să trecem la treabă. 

O artistă care lucrează într-un studio de tatuaje din Târgu-Mureş a prezentat, vineri, la Cluj-Napoca, la o expoziţie internaţională de profil, tatuaje unicat din portofoliul propriu, printre care se numără cele sub formă de şaorma, cranii sau animale de casă. (vezi detalii) 

Weekendul viitor în perioada 16-17 iunie de la ora 10:00 la 20:00 la Promenada Mall, se desfășoară Festivalul copiilor care adduce o multime de atracții atât în interior, cât și în exterior. (vezi detalii) 

Președintele UDMR a declarat astăzi la Tîrgu-Mureș că există voința politică pentru înființarea Liceului Romano-Catolic și se fac toate demersurile pentru ca unitatea de învățământ să își deschidă porțile începând cu anul școlar viitor. (citește știrea) 

Echipa masculină de handbal a clubului CS Olimpic Tg.Mureș s-a clasat pe locul VII în Campionatului Național, rezervat juniorilor II, după ce s-a impus, sâmbătă, la Drobeta Tr.Severin, cu scorul de 32-24, în fața formației CSS Alexandria. (află mai mult) 

Ordonanța guvernamentală privind achizițiile publice a fost publicată în Monitorul Oficial și are ca scop simplificarea și urgentarea procedurilor. Potrivit acesteia, din 4 iunie, contestatarul unei licitații va trebui să depună o cauţiune de 2% din valoarea contractului, pe care o va pierde dacă nu i se acceptă contestația. (vezi detalii) 

Cele mai multe sunt destinate celor cu studii medii şi profesionale. Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, oferta cea mai bogată o găsim în Bucureşti, Prahova, Arad, Timiş şi Cluj. (vezi mai mult) 

Atât cu știrile pe această săptămână. Așteptăm comentariile voastre pe pagina de Facebook și nu uitați că ne recitim săptămâna viitoare. Weekend excelent! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau