thumb_350_lsxc2_Vibe.jpg

După un weekend agitat în care Capitala a fost invadată de pesediști îmbrăcați în alb, iar Simona Halep a făcut fericită o țară întreagă, trebuie să reluăm Sinteza Zilei. Să vedem știrile din județ. 

Consilierul primarului din Târgu Mureş, Claudiu Maior, a anunţat luni, că municipiul este printre puţinele oraşe din ţară care nu a avut probleme generate de căpuşe, ca urmare a acţiunilor de dezinsecţie întreprinse în cele mai frecventate zone din municipiu, Platoul Corneşti şi Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”. (află mai mult) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Tîrgu Mureș își anunță spectatorii că, din motive obiective, spectacolul SOȚ DE VÂNZARE programat marți 12 iunie 2018, de la ora 19.30, la Sala Mică, va fi reprogramat pentru duminică 17 iunie 2018, de la ora 19.30. (află mai mult) 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță ultima reprezentație stagională a spectacolului BULGAKOV 17 (după Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov) în regia artistică a lui Bocsárdi László. (citește știrea) 

Pompierii mureșeni au fost solicitați la miezul nopții să intervină pentru a scoate apa din garajele de pe strada Muncii din municipiu. (vezi detalii) 

Examenul de evaluare națională a început astăzi, cu proba scrisă la limba și literatura română. În județul Mureș s-au înscris peste 4.200 de elevi la această probă, dar aproape 260 au absentat. Examenul s-a desfășurat fără incidente, dar cu reguli stricte de securitate. (vezi mai mult) 

La sediul Federației Române de Fotbal, luni, a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneului final al Ligii de fotbal feminin, rezervată junioarelor cu vârsta sub 15 ani. Competiție se va desfășura, în perioada 22-24 iunie, la Cluj-Napoca și va reuni 12 echipe. (vezi detalii) 

Festivalul Vibe: Pe lângă concerte şi discuţiile de la VIBE Koli, în acest an organizatorii s-au concentrat pe creșterea numărului de activități din timpul zilei.(citește știrea) 

Am ajuns la final de zi cu știrile. Sperăm că veți avea o săptămână excelentă și așteptăm să intrați în fiecare zi pe mures.ro pentru Sinteza Zilei. Zile frumoase! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau