thumb_350_10516_baschet.jpg

Salutare, oameni faini! Suntem prezenți cu o nouă Sinteză și gata să vă spunem ce noutatăți au apărut în județ. Hai să începem! 

Se estimează că pe 15 septembrie 2018, 5% din populația Globului va participa la cea mai mare acțiune de voluntariat din istorie: World Cleanup Day la care vor participa 150 de țări din întreaga lume. (vezi detalii) 

O situație centralizată a solicitărilor de fonduri trimise de spitalele mureșene către Ministerul Sănătății, a fost realizată de reprezentanții Consiliului Județean Mureș. Este vorba de sumele investite de spitale în ultimii trei ani în blocurile operatorii, ATI, ambulatoriu și în tot ceea ce înseamnă aparatură medicală. (citește știrea) 

Universitatea de Medicină și Farmacie din Tîrgu-Mureș, în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean Mureș, Societatea Română de Dermatologie, Asociația Medicilor de Familie Mureș și Liga Studenților desfășoară de luna aceasta și până la sfârșitul anului, o campanie de informare, educație și depistare precoce a cancerelor de piele. (află mai mult) 

Primăria Tîrgu-Mureș și Clubul Sportiv Gladius Tîrgu-Mureș organizează duminică, 17 iunie 2018, cu începere de la ora 9.00, la terenul de baschet din incinta Complexului de Agrement și Sport „Mureșul” din Tîrgu-Mureș, Liga Liceelor de Baschet 3×3. (vezi articolul) 

Centrul Regional Tîrgu-Mureş al Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane a demarat Campania naţională de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării prin muncă „Cunoaşte-ţi drepturile! Respectă-ţi obligaţiile!”. (află detalii) 

Atât cu știrile pentru astăzi. Mulțumim că sunteși alături de noi. Așteptăm comentariile voastre pe pagina de Facebook. Zile frumoase! 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau