thumb_350_hjev3_carte.jpg

Ne era dor de articolul săptămânal în care adunăm toate evenimentele din această perioadă care se derulează în județul Mureș. Sunteți gata să începem? Apropo, sperăm că ați avut o zi excelentă. 

O carte la Festival: Proiectul se va derula anual cu ocazia Festivalului Văii Mureșului și a Festivalului Văii Gurghiului și, în cadrul acestuia, participanții și vizitatorii celor două evenimente vor avea posibilitatea să doneze cărți pentru bibliotecile publice și școlare din comunitățile rurale de pe cele două văi. (află mai mult) 

În fiecare zi de joi, între orele 10 și 12, Muzeul de Etnografie și Artă Populară organizează o serie de activități muzeale. „Vacanță la Muzeu” este un proiect ce invită elevii mureșeni la diferite activități inedite cum ar fi confecționarea de jucării muzicale din materiale naturale. (vezi mai mult) 

Începând de anul trecut, participanții la Festivalul Văii Mureșului au posibilitatea să cunoască tainele munților Călimani. Cu ajutorul salvamontiștilor mureșeni și la ediția din acest an pasionații de plimbări pe munte vor avea parte de un traseu deosebit. (vezi detalii) 

Prin proiectul intitulat „CENTENARUL MARII UNIRI, SĂRBĂTORIT ÎN COMUNA RÎCIU” dorim să creăm o emulație în spațiul românesc a cinstirii memoriei, a sacrificiilor înaintașilor noștri și să sensibilizăm tânăra generație cu istoria şi modul în care noi ne raportăm la acest eveniment istoric. (citește mai mult) 

Baza Hipică din Tg.Mureș va găzdui, începând de vineri și până duminică, 22 iulie, Cupa României la călărie, proba completă, competiție organizată de Clubul Hipic Romsilva Tg.Mureș. (vezi mai mult) 

Lista cu evenimente se încheie aici și vă mulțumim că ne-ați vizitat și astăzi pe mures.ro. Ne pregătim deja de weekend așa că așteptăm să ne scrieți în legătură cu alte manifestări care vor avea loc în următoarea perioadă. Noroc bun! 

 


Daca ai vazut ceva interesant, deranjant in oras sau ai o idee despre orice legat de orasul Tirgu Mures, scrie un articol. Exprima-ti ideile prin Mures.ro.
Adauga articolul tau